Libnet.ro
UNICEF

16:00

Motiunea de cenzura, un referendum pentru Liviu Dragnea? Asaltul a fost ratat. Se asteapta urmatoarea sansa

Adevărul Adevărul,
Motiunea de cenzura, un referendum pentru Liviu Dragnea? Asaltul a fost ratat. Se asteapta urmatoarea sansa

Miercuri, 20 iunie, opozitia a depus o motiune de cenzura impotriva actualului guvern. Joi, 21 iunie, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare. Strategia politica nu poate face abstractie de context. insa rezultatul de ieri a motiunii lasa sa se intrevada ca o posibila condamnare a lui Dragnea n-a fost luata in calcul sau nu s-a vrut a fi luata in calcul privind strategia motiunii de cenzura - scrie Adi Zabava, specialist in comunicare politica, pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Lovitura pentru Liviu Dragnea. DNA cere o pedeapsa mai mare pentru liderul PSD

Lovitura pentru Liviu Dragnea. DNA a facut apel in dosarul in care liderul PSD tocmai a fost condamnat. Procurorii nu sunt multumiti de pedeapsa de 3 ani si 6 luni cu executare si cer o pedeapsa mai mare.

DNA cere pedeapsa mai mare pentru Liviu Dragnea: Procurorii au facut apel privind sentinta din dosarul angajarilor fictive (VIDEO)

Procurorii DNA au facut apel privind sentinta de 3 ani si 6 luni de inchisoare primita de Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Acestia cer o condamnare mai mare pentru.

Sesiune extraordinara pentru Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, ii va convoca pe alesi intr-o sesiune extraordinara care se va desfasura intre 2 si 19 iulie.

Victor Ponta publica o imagine inedita pe Facebook, alaturi de un avertisment pentru Liviu Dragnea. Am mai multe

Victor Ponta a publicat o fotografie in care Liviu Dragnea e alaturi de George Maior: Stie el ca mai am multe, e o fotografie avertisment!, a scris fostul premier, in postarea de pe Facebook, cu o zi.

Decizia care ii da fiori lui LIVIU DRAGNEA a fost luata la Bruxelles! Se recomanda activarea articolului 7 din Tratatul UE

Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European a recomandat luni activarea procedurii articolului 7 al Tratatului Uniunii Europene impotriva Ungariei pentru.

Procurorii DNA vor o pedeapsa mai mare pentru Liviu Dragnea dupa ce acestia au atacat decizia de condamnare

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a atacat decizia de condamnare a liderului PSD Liviu Dragnea in dosarul DGASPC, urmand sa ceara o pedeapsa mai mare, potrivit Stiripesurse. ro.

Motiunea ce n-a fost despre Liviu Dragnea

Miercuri, 20 iunie, opozitia a depus o motiune de cenzura impotriva actualului guvern. Joi, 21 iunie, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare. Strategia politica nu poate face abstractie de context. insa rezultatul de ieri a motiunii lasa sa se intrevada ca o posibila condamnare a lui Dragnea n-a fost luata in calcul sau nu s-a vrut a fi luata in calcul privind strategia motiunii de cenzura.

Politic show: Sondaj Sociopol. Cine sunt politicienii cu cel mai mare grad de ncredere; Protestul PSD de miercuri seara de la Cotroceni, esec total: 100 de persoane au strigat Jos statul paralel!; DNA vrea o condamnare mai mare pentru Liviu Dragnea

Planul lui Iohannis, dupa revocarea Codrutei Kovesi, dezvaluit de un lider PSD Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat ca e posibil ca presedintele Klaus Iohannis sa o numeasca consilier prezidential pe Laura Codruta Kovesi, pentru ca. Ramanem cu Dancila. Alesii Puterii nu au fost lasati sa voteze de frica tradarii Guvernul Dancila a supravietuit motiunii de cenzura, dupa ce Liviu Dragnea le-a interzis parlamentarilor PSD sa voteze, de frica unor tradari. Puterea a venit si cu.

Fotografia-avertisment pentru camaradul Dragnea, publicata de Ponta, nainte de motiunea de cenzura. Liviu Dragnea a luptat si lupta si azi sa intre n gratiile acestor institutii

Cu o zi inainte de motiunea de cenzura, Victor Ponta a publicat, pe Facebook, o fotografie-avertisment pentru camaradul Dragnea, avertizandu-l totodata pe seful PSD ca, spre deosebire de George Maior si Eduard Hellvig, fostul si actualul sef al SRI, el nu are obligatia de a nu riposta. Ponta ii aminteste lui Dragnea ca a incercat sa intre in gratiile asa-zisului stat paralel.

Premierul Dancila, in birou la Liviu Dragnea inainte de dezbaterea motiunii de cenzura

Premierul Viorica Dancila a venit miercuri in biroul lui Liviu Dragnea de la Palatul Parlamentului, inainte ca motiunea de cenzura a Guvernului sa fie supusa dezbaterii in plenul reunit al.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )