Libnet.ro
UNICEF

10:45

Orban nu a reusit sa o rastoarne pe Dancila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Orban nu a reusit sa o rastoarne pe Dancila

Motiunea de cenzura initiata de opozitie impotriva guvernului Dancila a fost respinsa, ieri, de plenul Parlamentului. Desi pentru caderea Executivului erau nevoie de 233 de voturi, motiunea a fost votata doar de 166 de parlamentari. Pentru a fi siguri ca parlamentarii lor nu vor introduce gresit bilele in cele doua urne si din dorinta de a evita o surpriza neplacuta, liderii coalitiei le-au interzis alesilor PSD si ALDE sa isi exercite dreptul la vot. Practic, ieri, a avut loc inca o partitura din piesa politica nicio sesiune fara motiune, un demers despre care liderii opozitiei stiau ca va fi sortit esecului deoarece coalitia PSD-ALDE are in Parlament o majoritate mai mult decat confortabila pentru a-si asigura controlul asupra guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

Motiunea de cenzura depusa de opozitie impotriva Guvernului Dancila va fi citita astazi in plenul Parlamentului

Motiunea de cenzura initiata de PNL si sustinuta de USR si PMP impotriva Guvernului Dancila va fi citita astazi, de la ora 16. 00, in plenul Parlamentului, urmand ca miercuri sa fie dezbatuta si votata.

Viorica Dancila: Motiunea este o insiruire de falsuri

Premierul Viorica Dancila sustine ca motiunea de cenzura initiata de PNL si sustinuta de USR si PMP este o insiruire de falsuri. Stire in curs de actualizare .

Viorica Dancila: Motiunea tradeaza o aroganta incredibila. Discursul premierului intrerupt de strigatele de demisie ale opozitiei (FOTO, VIDEO)

Discursul premierului Viorica Dancila dint timpul motiunii de cenzura a fost intrerupta de mai multe ori de scandari de demisie ale opozitiei. Premierul a criticat faptul ca intreaga opozitie ar fi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )