Libnet.ro
UNICEF

07:30

PSD anunta ca a strans semnaturile pentru motiunea de cenzura

Antena3 Antena3,
PSD anunta ca a strans semnaturile pentru motiunea de cenzura

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat duminica, intr-o conferinta de presa, la Targoviste, ca au fost stranse 115 semnaturi pentru a depune motiunea de cenzura, dupa asumarea raspunderii Guvernului privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. continuă pe Antena3

Motiunea de cenzura e pregatita. Ciolacu spune ca toti alesii PSD o vor vota: Cine a avut de plecat, a plecat

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu afirma ca 115 parlamentari au semnat pana acum pentru motiunea de cenzura anuntata de PSD si UDMR ca reactie la decizia Guvernului de a-si asuma raspunderea pe legea privind alegerea primarilor din doua tururi de scrutin. Marcel Ciolacu se arata increzator ca toti deputatii si senatorii social-democrati vor vota motiunea, spunand ca cine a avut de plecat, a plecat.

PSD anunta ca voteaza eliminarea pensiilor speciale

PSD a transmis, vineri, ca voteaza eliminarea pensiilor speciale si ca va cere convocarea unei sesuni extraordinare in acest sens. Cei de la PNL isi demonstreaza inca o data neseriozitatea: Daca voiau cu adevarat, le eliminau cand si-au angajat raspunderea, a transmis PSD care a afirmat ca, daca PNL va ataca la Curtea Constitutionala, vor trece la impozitarea pensiilor speciale, informeaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )