Libnet.ro
UNICEF

10:31

Senatorul Daniel Zamfir, despre Ludovic Orban: Delirul unui rebut politic. Cred cu tarie ca liberalismul din Romania poate avea alt viitor

B1 B1,
Senatorul Daniel Zamfir, despre Ludovic Orban: Delirul unui rebut politic. Cred cu tarie ca liberalismul din Romania poate avea alt viitor

Recent trecut de la PNL la ALDE, senatorul Daniel Zamfir a lansat un atac dur la adresa lui Ludovic Orban dupa ce motiunea de cenzura a picat, dar liderul liberal a afirmat ca ar putea fi primul pe lista de. continuă pe B1

Senatorul Daniel Zamfir, noul lider al grupului ALDE

Senatorul Daniel Zamfir este noul lider al grupului ALDE, a anuntat luni, in plen, fostul lider al senatorilor ALDE, Ionut Sibinescu. Senatorul PNL Daniel Zamfir, parlamentar ales in Circumscriptia electorala nr.

LUDOVIC ORBAN, dezvaluiri INCENDIARE despre esecul motiunii de CENZURA:Astept sa vad ce i-a promis DRAGNEA

Presedintele PNL,Ludovic Orban, a gasit tapul ispasitor pentru esecul motiunii de cenzura impotriva guvernului condus de Viorica Dancila. Seful liberalilor a precizat ca daca UDMR ar fi votat.

Daniel Zamfir ii acuza de ipocrizie pe alesii USR si PNL: Tocmai ei au fost pentru mentinerea acestor privilegii!

Daniel Zamfir a declarat ca a cerut modificarea statutului Bancii Nationale a Romaniei deoarece i se pare corect ca membrii Consiliului de Administratie sa raspunda civil si penal in fata legii. in prezent,.

Kelemen Hunor: Ceea ce Ludovic Orban numeste negociere a fost o cafea, prin 20 mai / M-a ntrebat ce parere am despre anticipate si i-am raspuns: Eu spun una si tu ma ntrebi alta

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca nu a negociat cu liderul PNL, Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura. Liderul maghiar afirma ca s-a intalnit cu Orban la o cafea, in jurul datei de 20 mai, si i-a adresat cateva intrebari clare legate de viitorul politic la care nu a primit raspunsuri, relateaza Mediafax.

Ludovic Orban, despre tertipurile PSD-ALDE la votul motiunii de cenzura: Depinde in mare masura daca isi lasa parlamentarii sa voteze

Nici macar liderul PNL, Ludovic Orban, nu crede foarte mult in sansele de reusita ale motiunii de cenzura impotriva Guvernului Dancila. El a declarat, duminica seara, ca este prematura o estimare a sanselo.

Lelia Munteanu: La Motiunea de Cenzura, Ludovic Orban, omuletul nevricos asezat in jiltul Bratienilor, va face figura de Pacalici

Editorialistul Lelia Munteanu critica felul in care Ludovic Orban a ales sa faca politica fiind in funtea principalului partid de opozitii al tarii PNL. Jurnalistul subliniaza ca acesta a jucat rolul unui.

Primarul din Alba Iulia primeste OK-ul lui Ludovic Orban pentru a candida la Parlamentul European. Mircea Hava l-ar fi amenintat cu schimbarea din functie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, pare sa fi cedat presiunilor venite din partea primarului din Alba Iulia, Mircea Hava, care vrea sa candideze la Parlamentul European. Orban a anuntat miercuri, 27 iunie, ca Hava, alaturi de Vasile Blaga si Dan Motreanu, sunt potriviti pentru o candidatura la alegerile europarlamentare.

SURPRIZA in politica romaneasca! LUDOVIC ORBAN si-a anuntat CANDIDATURA: Sunt colegi care mi-au solicitat

Presedintele PNL,Ludovic Orban, a declarat, luni, ca nu exclude o candidatura la alegerile europarlamentare din 2019 si ca au fost colegi de partid care i-au solicitat sa se inscrie in cursa. Acesta a.

Kelemen Hunor: Ceea ce Ludovic Orban numeste negociere a fost o cafea, prin 20 mai. Eu spuneam una, el ma intreba alta

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, il contrazice pe liderul PNL Ludovic Orban, care a sustinut ca astepta pozitionarea UDMR dupa negocierile purtate pentru sustinerea motiunii de cenzura. Ceea ce Ludovic.

Kelemen Hunor: Ceea ce Ludovic Orban numeste negociere a fost o cafea, prin 20 mai. Eu spuneam una, el ma intreba alta (VIDEO)

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, il contrazice pe liderul PNL Ludovic Orban, care a sustinut ca astepta pozitionarea UDMR dupa negocierile purtate pentru sustinerea motiunii de cenzura. Ceea ce Ludovic.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )