Libnet.ro
UNICEF

10:45

Surpriza! Cine e singurul deputat PSD care a votat motiunea simpla impotriva lui Carmen Dan

Adevărul Adevărul,
Surpriza! Cine e singurul deputat PSD care a votat motiunea simpla impotriva lui Carmen Dan

Un singur deputat al PSD din 133 prezenti la votul privind motiunea simpla impotriva ministrului de Intern a votat la fel ca alesii PNL, USR si PMP, adica persoanele care cereau demiterea ministrului de Interne. continuă pe Adevărul

Razvan Rotaru, deputat PSD, despre situatia din partid: Pe Firea nu au cum sa o inlature, este un primar cu imagine foarte buna. PSD este bolnav in momentul asta

Razvan Rotaru se numara printre deputatii PSD care ii cer demisia lui Liviu Dragnea. Rotaru considera ca motivul pentru care o parte dintre membrii partidului s-au razvratit este ca s-a umplut paharul, acestia fiind incurajati de reactiile unor personalitati politice cu notorietate precum Gabriela Firea sau Ecaterina Andronescu.

Declaratii HALUCINANTE ale unui preot despre romanii din strainatate: Stiti cine pleaca?? Pleava! Cei care n-au radacini! (VIDEO)

Declaratii halucinante ale unui preot din judetul Galati. Preotul Ion Croitoru, care slujeste la o parohie din comuna Liesti, a spus ca romanii care pleaca in strainatate sunt pleava, cei care nu au.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )