Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE PSD decide astazi soarta lui Tudorel Toader. Dragnea vrea reorganizare guvernamentala si face presiuni asupra Vioricai Dancila

Hotnews Hotnews,
 UPDATE PSD decide astazi soarta lui Tudorel Toader. Dragnea vrea reorganizare guvernamentala si face presiuni asupra Vioricai Dancila

Social-democratii vor sa-l pedepseasca pe ministrul Tudorel Toader si sa-i retraga sprijinul politic dupa ce acesta a refuzat sistematic sa adopte ordonantele privind modificarea codurilor penale si contestatia in anulare atat de necesare pentru Liviu Dragnea si PSD. Astfel, cu riscul de a crea o noua criza politica la nivel guvernamental, conducerea PSD va discuta miercuri, in sedinta Comitetului Executiv, doua puncte fierbinti: retragerea sprijinului politic pentru Tudorel Toader si reorganizarea guvernamentala. Mai mult, pentru a forta inca o data plecarea lui Toader, tot astazi, dupa sedinta Comitetului Exectutiv, PSD a a convocat plenul la Senat pentru votul la motiunea impotriva ministrului Justitiei. 25 Motiunea contra ministrului justitiei va fi dezbatuta si votata incepand cu ora 15. continuă pe Hotnews

PSD decide astazi soarta lui Tudorel Toader. Dragnea vrea reorganizare guvernamentala si face presiuni asupra Vioricai Dancila

Social-democratii vor sa-l pedepseasca pe ministrul Tudorel Toader si sa-i retraga sprijinul politic dupa ce acesta a refuzat sistematic sa adopte ordonantele privind modificarea codurilor penale si contestatia in anulare atat de necesare pentru Liviu Dragnea si PSD. Astfel, cu riscul de a crea o noua criza politica la nivel guvernamental, conducerea PSD va discuta miercuri, in sedinta Comitetului Executiv, doua puncte fierbinti: retragerea sprijinului politic pentru Tudorel Toader si reorganizarea guvernamentala. Mai mult, pentru a forta inca o data plecarea lui Toader, tot astazi, dupa sedinta Comitetului Exectutiv, PSD a a convocat plenul la Senat pentru votul la motiunea impotriva ministrului Justitiei.

LIVETEXT PSD decide soarta lui Tudorel Toader / Dragnea vrea reorganizare guvernamentala si face presiuni asupra Vioricai Dancila/ Toader nu participa la sedinta

Sedinta PSD in care se decide soarta in guvern a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a inceput cu aproape o ora intarziere, dupa ce timp ce aproape o ora si jumatate premierul Viorica Dancila a discutat cu Liviu Dragnea, in biroul acestuia. Social-democratii vor sa-l pedepseasca pe ministrul Tudorel Toader si sa-i retraga sprijinul politic dupa ce acesta a refuzat sistematic sa adopte ordonantele privind modificarea codurilor penale si contestatia in anulare atat de necesare pentru Liviu Dragnea si PSD. Astfel, cu riscul de a crea o noua criza politica la nivel guvernamental, conducerea PSD va discuta in Comitetul Executiv, retragerea sprijinului politic pentru Tudorel Toader si reorganizarea guvernamentala. Aentru a forta inca o data plecarea lui Toader, tot astazi, dupa sedinta Comitetului Exectutiv, PSD a convocat plenul la Senat pentru votul la motiunea impotriva ministrului Justitiei. 54 Liviu Dragnea si UPDATE 12. 54 Viorica Dancila au venit impreuna in sala in care va avea loc sedinta Comitetului Executiv al PSD, care era programata de la ora 13. Cei doi au avut discutii in biroul liderului PSD timp de aproape o ora si jumatate. 14 Olguta Vasilescu, intrebata daca Toader ar trebui sa plece din Guvern: Din punctul meu de vedere, da .

Soarta lui Tudorel Toader se decide. PSD face CEx in aceeasi zi cu votul pe motiune

Comitetul Executiv National al Partidului Social Democrat se reuneste miercuri, pe agenda discutiilor urmand sa se afle calendarul mitingurilor electorale din tara si situatia unor ministri, intre care Rovana.

LIVETEXT PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader / Vot in Cex: Eugen Nicolicea, sustinut pentru ministerul Justitiei / Cine vine in Guvern in locul lui Plumb si Intotero

PSD i-a retras sprijinul politic ministrului Justitiei , Tudorel Toader, iar in locul acestuia a fost propus deputatul Eugen Nicolicea. Decizia vine dupa ce Toader a refuzat sistematic sa adopte ordonantele privind modificarea codurilor penale si contestatia in anulare atat de necesare pentru Liviu Dragnea si PSD. Premierul Viorica Dancila a anuntat la finalul sedintei Comitetului Executiv ca asteapta ca Tudorel Toader sa demisioneze. De asemenea, s-a decis remanierea ministrilor Rovana Plumb si Natalia Intotero. ----------------14:56 CEx a votat pentru propunerea lui Eugen Nicolicea la Justitie, a Oanei Florea la Fonduri Europene si Tit Brailoiu la Romanii de pretutindeni14:33: CEx a decis retragerea sprijinului politic ministrului Justitiei12. 54 Liviu Dragnea si Viorica Dancila au venit impreuna in sala in care va avea loc sedinta Comitetului Executiv al PSD, care era programata de la ora 12. Cei doi au avut discutii in biroul liderului PSD timp de aproape o ora si jumatate. 14 Olguta Vasilescu, intrebata daca Toader ar trebui sa plece din Guvern: Din punctul meu de vedere, da .

LIVETEXT PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader / Eugen Nicolicea, sustinut pentru ministerul Justitiei

PSD i-a retras sprijinul politic ministrului Justitiei , Tudorel Toader, liderul social-democratilor din Vaslui, Dumitru Buzatu fiind unul dintre cei care a votat impotriva. Decizia vine dupa ce Toader a refuzat sistematic sa adopte ordonantele privind modificarea codurilor penale si contestatia in anulare atat de necesare pentru Liviu Dragnea si PSD----------------14:56 CEx a votat pentru propunerea lui Eugen Nicolicea la Justitie, a Oanei Florea la Fonduri Europene si Tit Brailoiu la Romanii de pretutindeni14:33: CEx a decis retragerea sprijinului politic ministrului Justitiei12. 54 Liviu Dragnea si Viorica Dancila au venit impreuna in sala in care va avea loc sedinta Comitetului Executiv al PSD, care era programata de la ora 12. Cei doi au avut discutii in biroul liderului PSD timp de aproape o ora si jumatate. 14 Olguta Vasilescu, intrebata daca Toader ar trebui sa plece din Guvern: Din punctul meu de vedere, da .

PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader / Vot in Cex: Eugen Nicolicea, sustinut pentru ministerul Justitiei / Cine vine in Guvern in locul lui Plumb si Intotero

PSD i-a retras sprijinul politic ministrului Justitiei , Tudorel Toader, iar in locul acestuia a fost propus deputatul Eugen Nicolicea. Decizia vine dupa ce Toader a refuzat sistematic sa adopte ordonantele privind modificarea codurilor penale si contestatia in anulare atat de necesare pentru Liviu Dragnea si PSD. Premierul Viorica Dancila a anuntat la finalul sedintei Comitetului Executiv ca asteapta ca Tudorel Toader sa demisioneze. De asemenea, s-a decis remanierea ministrilor Rovana Plumb si Natalia Intotero, in locul lor fiind propusi Oana Florea, respectiv Liviu Tit Brailoiu.

UPDATE Viorica Dancila: Sper ca demiterea lui Tudorel Toader sa fie dublata si de o demisie a sa

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca spera ca decizia conducerii PSD de a-l demite pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa fie dublata si de o demisie a acestuia.

PSD a votat retragerea spirjinului pentru Tudorel Toader (VIDEO)

PSD a votat, miercuri, retragerea spirjinului pentru Tudorel Toader. Viorica Dancila a fost printre cei care sustin remanierea ministrului Justitiei. Potrivit B1 TV, singurul social-democratcare a votat.

Viorica Dancila: S-a votat demiterea lui Tudorel Toader. Sper sa fie urmata si de o demisie. Voi avea o discutie telefonica cu Iohannis (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, dupa ce PSD a retras sprijinul pentru Tudorel Toader, ca sperca ca demiterea ministrului Justitiei sa fie urmata si de o demisie. Prim-ministrul a preciza.

PSD decide in CExsoarta unor ministri

Comitetul Executiv National al Partidului Social Democrat se reuneste miercuri, pe agenda discutiilor urmand sa se afle calendarul mitingurilor electorale din tara si situatia unor ministri, intre care Rovana Plumb si Natalia Intotero, care se afla pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2501 seconds )