Libnet.ro
UNICEF

23:15

Viorica Dancila, inca un atac la adresa lui Iohannis si a PNL: Sa abandoneze discursul urii si jignirii. Ne ingrijoreaza foamea lor de putere (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, inca un atac la adresa lui Iohannis si a PNL: Sa abandoneze discursul urii si jignirii. Ne ingrijoreaza foamea lor de putere (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila lanseaza, luni, un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis si a liderilor PNL. Sefa PSD, al carei Executiv a picat, joi, la motiunea de cenzura, ii acuza pe liberali ca sunt. continuă pe B1

Viorica Dancila spune ca va sustine un nou Guvern daca PNL va semna pactul pentru bunastare

Viorica Dancila a declarat, inainte de evenimentul de lansare a candidaturii la alegerile prezidentiale, ca atat ea, cat si PSD vor sustine formarea unui nou Guvern daca PNL va semna pactul pentru bunastare pe care l-a propus.

Viorica Dancila ii declara razboi lui Klaus Iohannis. Voi apara Romania cu orice pret

Viorica Dancila si-a facut intrarea in lupta pentru Cotroceni si i-a declarat razboi lui Klaus Iohannis. Desigur, discursul sau nu putea sa omita niste acuzatii si jigniri la adresa actualului presedinte al Romaniei. Ce declaratii a facut fostul premier al tarii? Viorica Dancila i-a declarat razboi lui Iohannis Presedintele Partidului Social Democrat a decis sa .

Viorica Dancila: Ma ingrijoreaza foamea de putere a lui Iohannis. ii somez pe presedinte si galagiosii din PNL sa se concentreze pe un program de guvernare

Premierul interimar Viorica Dancila l-a atacat in deschiderea sedintei de guvern pe presedintele Klaus Iohannis, despre care spune ca este infometat dupa putere, si il someaza pe acesta, precum si pe liderii galagiosi din PNL sa prezinte un nou program de guvernare.

Viorica Dancila ii cere demisia lui Iohannis: Presedintele se afla intr-un razboi deschis cu Constitutia Romaniei si cu legile, cu munca si bunul simt

Viorica Dancila il critica pe presedintele Klaus Iohannis si declara ca orice alt om cu responsabilitatea functiei si cu o minima decenta ar fi demisionat de mult din fruntea statului roman. Am citit.

Viorica Dancila a intrat oficial in cursa pentru Cotroceni: Klaus Iohannis e cel mai toxic presedinte pe care Romania l-a avut vreodata

UPDATE Presedintele PSD si candidatul social-democratilor in cursa pentru Cotroceni, Viorica Dancila, a precizat inca de la inceputul discursului de la Romexpo,ca ar fi avut alt discurs astazi, daca.

Viorica Dancila, dupa replicile deplasate ale lui Eugen Teodorovici la adresa unei jurnaliste: Ultimul lucru pe care il accept e sa jignesti o femeie

Liderul PSD Viorica Dancila a reactionat cu privire la replicile deplasate ale presedintelui executiv al PSD, Eugen Teodorovici, adresate unei jurnaliste.

Viorica Dancila, dupa reactia total deplasata a lui Eugen Teodorovici la adresa unei jurnaliste: Ultimul lucru pe care il accept e sa jignesti o femeie

Liderul PSD, Viorica Dancila, a declarat vineri ca nu a vazut inregistrarea video cu reactia total deplasata a ministrului sau de Finante, Eugen Teodorovici, care a jignit in urma cu o zi o jurnalista, dar s-a declarat convinsa ca, daca a jignit . ) isi va cere scuze. Totodata, vicepresedintele PSD Victor Negrescu si-a cerut scuze in numele lui Eugen Teodorovici.

Viorica Dancila, despre iesirea grosolana a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1.ro: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca nu are cunostinta despre iesirea jignitoare a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro si a sustinut ca nu accepta jignirile la adresa unei femei. Nu am.

Viorica Dancila, despre iesirea mitocaneasca a lui Eugen Teodorovici: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca nu are cunostinta despre iesirea jignitoare a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro si a sustinut ca nu accepta jignirile la adresa unei femei. Nu am vazut.

Viorica Dancila si-a demonstrat talentul la dans, la o nunta in Maramures. Fostul premier s-a prins in hora cu rivalii din PNL

Nunta lui Gabriel Zetea i-a readus zambetul pe buze Vioricai Dancila. Aceasta a avut parte de o infrangere deosebit de mare zilele trecute cand a pierdut titulatura de premier al Romaniei, iar partidul pe care il conduce a cazut de la guvernare. Cu toate astea, s-a pus pe picioare si a dat drumul la distractie .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )