Libnet.ro
UNICEF

01:05

Voteaza UDMR motiunea de cenzura a Opozitiei? Kelemen Hunor, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Voteaza UDMR motiunea de cenzura a Opozitiei? Kelemen Hunor, la Adevarul Live

Liderul UDMR Kelemen Hunor va analiza, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, motiunea de cenzura prin care Opozitia incearca sa rastoarne Guvernul Dancila. Cum vor vota parlamentarii maghiari? Cum au decurs negocierile cu PNL si USR? De asemenea, Kelemen Hunor va vorbi si despre oportunitatea unei ordonante de urgenta privind gratierea si amnistia. continuă pe Adevărul

Voteaza UDMR motiunea de cenzura a Opozitiei? Kelemen Hunor, la Adevarul Live, de la ora 12.00

Liderul UDMR Kelemen Hunor va analiza, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, motiunea de cenzura prin care Opozitia incearca sa rastoarne Guvernul Dancila. Cum vor vota parlamentarii maghiari? Cum au decurs negocierile cu PNL si USR? De asemenea, Kelemen Hunor va vorbi si despre oportunitatea unei ordonante de urgenta privind gratierea si amnistia.

Kelemen Hunor: Opozitia nu-si doreste sa guverneze. Ei sunt in competitie: USR cu PNL, PNL cu PMP, toata lumea cu Ciolos. Amnistia si gratierea dezbina

Liderul UDMR Kelemen Hunor a analizat, la Adevarul Live, motiunea de cenzura prin care Opozitia incearca sa rastoarne Guvernul Dancila. Cum vor vota parlamentarii maghiari? Cum au decurs negocierile cu PNL si USR? De asemenea, Kelemen Hunor a vorbit si despre oportunitatea unei ordonante de urgenta privind gratierea si amnistia.

Kelemen Hunor avertizeaza ca amnistia si gratierea ar putea rupe majoritatea in Parlament: Cand Iliescu l-a gratiat pe Cozma, lucrurile au luat o alta turnura

Liderul UDMR Kelemen Hunor se opune ordonantei de amnistie si gratiere. Ura si dezbinarea in societatea romaneasca sunt atat de mari, incat cu o astfel de discutie faci si mai rau, a spus liderul UDMR la Adevarul Live. Hunor a reamintit un episod din 2004, cand Ion Iliescu l-a gratiat pe Miron Cozma, apoi PSD a pierdut majoritatea in Parlament, dupa ce UDMR si PUR partidul condus de Dan Voiculesu) au trecut de partea Aliantei DA.

Kelemen Hunor s-a ntlnit cu liderul PNL, naintea motiunii de cenzura: Si eu, si el, am fost relaxati. Stim ca nu va trece

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, s-a intalnit marti dimineata cu liderul PNL Ludovic Orban, cei doi discutand despre motiunea de cenzura care va fi votata joi in plenul reunit al Parlamentului. Hunor a comentat ca motiunea nu are insa nicio sansa sa treaca si a reprosat opozitiei faptul ca dupa ce a dat UDMR-ului un pumn in gura, acum l-a invitat la un coniac.

KELEMEN HUNOR: Opozitia nu isi doreste sa guverneze

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat astazi ca a ajuns la concluzia ca in acest moment Opozitia nu doreste sa guverneze, deoarece partidele aflate in opozitie care au semnat motiunea de cenzura sunt in competitie unele cu altele.

Kelemen Hunor: Orice discutie despre amnistie si gratiere trebuie inchisa in acest moment

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, este de parere ca orice discutie pe tema amnistiei si gratierii ar trebui inchisa deoarece acesta nu este momentul oportun. Gratierea intra in politica penala a.

Kelemen Hunor: Orice discutie despre amnistie si gratiere trebuie nchisa n acest moment

Presedintele UDMR Kelemen Hunor este sceptic in ceea ce priveste planurile PSD de a da o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea si spune ca, in acest moment, orice discutie pe aceasta tema ar trebui inchisa.

Motiunea de cenzura Ajunge! Guvernul Dragnea - Dancila, rusinea Romaniei!, citita luni, in plenul Camerelor reunite

Motiunea de cenzura Ajunge! Guvernul Dragnea - Dancila, rusinea Romaniei! va fi citita luni in sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului, votul fiind programat joi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )