Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cum a ajuns instalarea noului guvern o misiune mai grea decat trantirea PSD

Adevărul Adevărul,
Cum a ajuns instalarea noului guvern o misiune mai grea decat trantirea PSD

Formarea unei majoritati pentru votarea Guvernului Orban e un obiectiv mai greu de atins decat adoptarea motiunii de cenzura. Conditiile impuse de USR nu pot fi indeplinite din cauza aritmeticii parlamentare, iar Victor Ponta, cheia majoritatii, inca sovaie. continuă pe Adevărul

Barna: Suntem foarte aproape de sustinerea noului guvern Acordul propus de USR liberalilor

Dan Barna a auntat marti ca a ajuns, la finalul negocierilor cu premierul desemnat Ludovic Orban, la un acord cu PNL si suntem foarte aproape de sustinerea noului guvern.

Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern

Premierul desemnat Ludovic Orban a cedat presiunilor. Oficialul sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern. Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR pentru voturile noului Guvern Daca premierul desemnat Ludovic Orban facea declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a ceea ce ar trebui .

Lista de ministri cu care Orban intra in negocierile finale pentru sustinerea noului guvern (surse)

Ludovic Orban incepe azi runda decisiva a negocierilor cu partidele pentru sustinerea noului Guvern. Dupa intalnirile care vor avea loc marti si miercuri, premierul desemnat va depune la Parlament lista ministrilor si programul de guvernare, un vot de investitura fiind estimat de liberali saptamana viitoare.

CTP, reactie exploziva in privinta noului Guvern: USR si PSD, alianta toxica

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat decizia USR de a refuza sa voteze Guvernul Orban. Jurnalistul este de parere ca daca Dan Barna si formatiunea politica pe care o conduce nu vor vota noul Executiv se vor vedea nevoiti sa faca o alianta toxica ad-hoc cu PSD. CTP critica decizia USR de a nu vota .

Meteo. Un vortex polar loveste Romania. Se stie cand vine iarna. Va fi cea mai grea din ultimii 30 de ani

Un vortex polar va lovi din plin toate regiunile din Romania. Din pacate, avertismentele specialistilor de la Administratia Nationala de Meteorologie nu sunt deloc bune. Dupa ce ca iarna va veni mult mai devreme decat era asteptata, va fi si cea mai grea din ultimii 30 de ani. Un vortex polar loveste Romania Specialistii de .

PNL trage de calendarul investirii noului guvern. Cand vine Orban cu ministrii in Parlament

Ludovic Orban a declarat, sambata, ca lista de ministri, precum si programul de guvernare vor fi prezentate la finalul termenului constitutional. Premierul desemnat a mai spus ca are incredere in investirea Guvernului si ca miercuri si joi va avea noi negocieri cu partidele care au votat motiunea.

in ce HAL a ajuns! Era una din cele mai sexy artiste, dar s-a iNGRASAT enorm. Ai mai recunoaste-o? (FOTO)

Nemachiata si cu multe kilograme in plus, vedeta a lasat pe toata lumea cu gura cascata.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )