Libnet.ro
UNICEF

09:45

Klaus Iohannis: Romania sta foarte prost la infrastructura de transport. PSD stie bine de ce - pentru ca a dorit sa tina avioanele la sol si promisiunile in aer (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Romania sta foarte prost la infrastructura de transport. PSD stie bine de ce - pentru ca a dorit sa tina avioanele la sol si promisiunile in aer (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut referire la scadalul mentinerii avioanelor la sol in ziua motiunii de cenzura, in discursul pe care l-a sustinut duminica, in fata alesilor liberali, la evenimentul de. continuă pe B1

Klaus Iohannis a dezvaluit motivele pentru care PSD nu va mai castiga alegerile in urmatorii ani. Lovitura mare pentru Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a dezvaluit motivele pentru care PSD nu va castiga alegerile in urmatorii ani, desi, in pofida tuturor, au destui simpatizanti pentru a-i aduce sus din nou. Klaus Iohannis, motivele pentru care PSD nu va mai castiga alegerile in urmatorii ani Klaus Iohannis si-a prezentat, duminica, programul prezidential impreuna pentru Romania normala, in .

Klaus Iohannis: Dupa guvernarea PSD, Romania risca sa ramana singura tara din UE cu MCV. PSD a fost o piedica in calea dezvoltarii Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat noi critici la adresa PSD in discursul pe care l-a sustinut, duminica, in fata liberalilor, la evenimentul de lansare a programului sau. Seful statului a declarat ca socia.

Ludovic Orban, despre programul prezidential a lui Klaus Iohannis: Nu va fi singur de acum inainte

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca programul prezidential impreuna pentru Romania normala, prezentat duminica de presedintele Klaus Iohannis, care candideaza pentru al doilea mandat, este un.

Ludovic Orban, despre programul prezidential al lui Klaus Iohannis: Nu va fi singur de acum inainte

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca programul prezidential impreuna pentru Romania normala, prezentat duminica de presedintele Klaus Iohannis, care candideaza pentru al doilea mandat, este un.

KLAUS IOHANNIS: Declara razboi impotriva PSD

Presedintele Klaus Iohannis a lansat astazi, la Liga Alesilor Locali ai PNL, un atac dur la adresa PSD despre care sustine ca a incercat sa acapareze intregul stat, toate marile sisteme. Presedintele spune ca PSD , dinspre care vine un iz de comunism este insurubat in toate structurile statului si ca numai prin vot Romania se poate elibera ramasitele comunismului.

VIDEO Klaus Iohannis, la reuniunea Ligii Alesilor Locali PNL: Am instaurat democratia in Romania in ultimii 30 de ani, dar un iz de comunism tot mai simtim cand vorbim de PSD

PSD nu a fost invins dupa europarlamentare, pentru ca este un partid imens si adanc insurubat in structurilor statului si poate fi invins doar prin vot, a declarat presedintele Klaus Iohannis, sambata, la reuniunea Ligii Alesilor Locali PNL. Am instaurat democratia in ultimii 30 de ani, dar parca asa un iz de comunism tot mai simtim cand vorbim de PSD. Pesedistii sunt o forta politica care din pacate a inhibat in perioade importante dezvoltarea Romaniei, a afirmat Iohannis.

Klaus Iohannis, mesaj de forta in plina campanie pentru prezidentiale: Razboi cu PSD

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de forta in plina campanie electorala. La adunarea Ligii alesilor locali din PNL, seful statului a avut un alt atac la adresa PSD. Klaus Iohannis, mesaj de forta in plina campanie pentru prezidentiale Klaus Iohannis a fost prezent, sambata, la Sala Polivalenta din Bucuresti, la adunarea Ligii alesilor .

Olguta Vasilescu, atac la Klaus Iohannis: A vrut neaparat sa arate cine-i seful bivolilor. Nu serveste interesele Romaniei

Lia Olguta Vasilescu a venit cu un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis, dupa o noua masura luata de Presedinte. Iohannis a ajuns sa se razboiasca si cu bubalinele! Dupa tomate si porci, a venit randul.

KLAUS IOHANNIS: Avem nevoie de o Armata puternica, bine pregatita

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca mediul de securitate regional si global este intr-o continua schimbare, iar tara noastra are nevoie de o Armata puternica si bine pregatita, care sa continue sa contribuie la promovarea securitatii si stabilitatii in zona si la indeplinirea angajamentelor in cadrul NATO si la implementarea Politicii de Aparare si Securitate Comuna in Europa.

Klaus Iohannis chiar are guvernul sau. Lista completa a ministrilor pe care i-a impus-o lui Ludovic Orban

Klaus Iohannis se poate lauda cu faptul ca primeste ceea ce si-a dorit, timp de patru ani, dupa ce a impus mai multe nume, care in viziunea sa vor trebui sa apara in noul cabinet. Lista e una cuprinzatoare si deja sunt facute toate demersurile necesare pentru ca respectivele propuneri sa si fie puse in .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )