Libnet.ro
UNICEF

00:06

LUDOVIC ORBAN: Avertizam initiatorii motiunii de la Chisinau ca vom privi cu atentie orice pas ulterior

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Avertizam initiatorii motiunii de la Chisinau ca vom privi cu atentie orice pas ulterior

Premierul Ludovic Orban si-a exprimat, marti, ingrijorarea fata de demiterea Guvernului de la Chisinau si a afirmat ca disponibilitatea de cooperare cu Republica Moldova va fi foarte mica, daca nu va exista garantia investirii unui guvern pro european. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: in doua-trei luni vom veni cu etapa a doua a restructurarii Guvernului

Premieurl Ludovic Orban a anuntat luni ca in doua-trei luni va avea loc etapa a doua a restructurarii Guvernului, care va viza agentii, autoritati si structuri din subordinea Guvernului si a ministerelor.

Ludovic Orban, despre demiterea guvernului de la Chisinau: Decizia ridica extrem de multe semne de intrebare. Vom privi cu extrem de mare atentie orice pas

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca demiterea guvernului de la Chisinau prin motiune de cenzura da nastere la multe semne de intrebare cu privire la evolutuiile politice de peste Prut. Seful.

Ludovic Orban: Orice demers impotriva Guvernului Maia Sandu ridica semne de intrebare privind traiectoria europeana a Republicii Moldova

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat luni ca in functie de rezultatul motiunii de cenzura initiate la adresa Guvernului Maia Sandu va fi luata o decizie privitoare la atitudinea fata de noile autoritati de.

Ludovic Orban, referitor la scrisoarea PSD pentru Iohannis cu privire la dezbatere: Vom lua o decizie si o vom anunta

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, referindu-se la invitatia la dezbateri lansata de liderul PSD, Viorica Dancila, catre actualul sef al statului, Klaus Iohannis, ca va fi luata o decizie,.

Ludovic Orban: Vom solicita BEC suplimentarea birourilor electorale ale sectiilor de votare

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat luni ca Guvernul va solicita Biroului Electoral Central o decizie care sa permita asigurarea numarului de membri in birourile electorale ale sectiilor de votare in cazul.

Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea. Cine este Adrian Mladinoiu si ce servicii ii asigura fostului sef PSD

Premierul Ludovic Orban a semnat noi ordine de demitere din functie pentru mai multi social-democrati. Printre cei care au fost demisi de liderul PNL se afla Adrian Mladinoiu, secretar de stat in cadrul SSG. El a fost soferul si bodyguardul lui Liviu Dragnea. Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea .

Ludovic Orban, decizie importanta in legatura cu salariul minim. Ce trebuie sa afle imediat romanii

Premierul Ludovic Orban, fericit in urma reusitei de duminica, a luat o decizie importanta in legatura cu salariul minim. Ce trebuie sa afle romanii imediat? Ludovic Orban, decizie imporanta in legatura cu salariul minim Klaus Iohannis s-a impus autoritar in primul tur al alegerilor prezidentiale. in urma succesului rasunator, premierul Orban a oferit o declaratie .

LUDOVIC ORBAN: Toate cercetarile sociologice facute arata ca Iohannis castiga in turul doi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca toate cercetarile sociologice facute incepand cu trei luni inainte de alegeri arata ca actualul presedinte al tarii va castiga un al doilea mandat la o diferenta foarte mare, cu orice candidat.

Ludovic Orban: PSD inca nu a suferit infrangerea decisiva. Este nevoie de mobilizarea oricarui roman de buna-credinta

Liderul PNL Ludovic Orban a facut apel la romani, cerandu-le sa se prezinte la vot in al doilea tur al alegerilor prezidentiale pentru a asigura victoria presedintelui Klaus Iohannis. Orban a.

Ludovic Orban se plange din nou de lipsa banilor

Ludovic Orban se plange din nou de lipsa banilor. Premierul spune ca in bugetul fiecarei institutii din subordine a gasit cate o gaura in buget. in plus, Orban spune ca este aproape imposibil sa acopere.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )