Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ludovic Orban: Cele 25 de OUG de marti sunt esentiale pentru romani si au fost adoptate de un guvern in plina deplinatate de exercitiu

B1 B1,
Ludovic Orban: Cele 25 de OUG de marti sunt esentiale pentru romani si au fost adoptate de un guvern in plina deplinatate de exercitiu

Este important ca cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvernul Orban in seara premergatoare motiunii de cenzura sa fie publicate in Monitorul Oficial si sa intre in vigoare, a afirmat premierul. continuă pe B1

Orban: Cele 25 de ordonante adoptate marti seara vor fi publicate in Monitorul Oficial. Exista o procedura

Ludovic Orban a afirmat, joi, ca cele 25 de Ordonante de Urgenta adoptate in sedinta Executivului de marti seara vor fi publicate in Monitorul Oficial, desi exista voci care spun contrariul.

Deputat PSD, despre cele 25 OUG date marti de PNL: O varza. A fost testamentul guvernului Orban

Valeriu Steriu a vorbit despre greseala guvernului Orban de a da 25 de ordonante de urgenta in seara premergatoare motiunii de cenzura.

Ludovic Orban: Toate ordonantele adoptate marti vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial

Toate actele normative adoptate marti de Guvernul PNL, care a fost demis miercuri prin motiune de cenzura, vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial, a precizat Ludovic.

Orban, despre cele 25 de OUG-uri: Sunt indispensabile si genereaza doar efecte favorabile pentru Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca toate cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvern in sedinta-maraton de marti sunt fundamentale si genereaza efecte pozitive pentru romani. Toate.

Dan Barna, despre cele 25 de OUG: E o reactie de preventie a riscului semnificativ ca motiunea sa treaca

Adoptarea celor 25 de ordonante de urgenta de catre Cabinetul Orban reprezinta o reactie de preventie a riscului semnificativ ca motiunea sa treaca, afirma liderul USR, Dan Barna. El mai spune ca multe dintre masurile adoptate trebuiau luate de mult, pentru a avea ragazul sa iesim din criza.

Orban sustine ca toate cele 25 de OUG-uri vor fi publicate in Monitorul Oficial: Exista o procedura (VIDEO)

Ludovic Orban a dat asigurari ca toate cele 25 de ordonante de urgenta adoptate marti de guvernul pe care il conduce vor fi publicate in Monitorul Oficial, desi exista voci care sustin contrariul, pe motiv.

Prima din cele 25 de OUG adoptate de Guvernul Orban a fost publicata in Monitorul Oficial Lista completa a actelor normative aprobate de PNL, in seara premergatoare motiunii

Cu o seara inainte sa fie demis prin motiune de cenzura, Guvernul Orban adopta 25 de ordonante de urgenta. Prima dintre ele a fost publicata, joi seara, in Monitorul Oficial, si se refera la statutul.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul. Ce se intampla acum

Guvernul Orban a picat! Motiunea de cenzura a trecut cu 261 de voturi pentru si 139 de voturi imppotriva. Ludovic Orban a facut primele declaratii in plenul Parlamentului. Iata ce a declarat. Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul Buna ziua! Un parlament dominat de forte retrograde, parlamentari nascuti din pixul .

Orban apara cele 25 de ordonante: Daca dai OUG 13 Noaptea, ca hotii, ca sa scape Dragnea din puscarie, aia intr-adevar este o ordonanta revoltatoare si anticonstitutionala

Premierul Ludovic Orban apara cele 25 de ordonante de urgenta adoptate marti seara, in sedinta de Guvern,inaintea votului pe motiunea de cenzura, aratand ca fiecare ordonanta a avut in spate o nevoie.

Reactia lui Orban dupa adoptarea a 25 de ordonante de urgenta in miezul noptii: S-a facut cu deplina transparenta

Premierul Ludovic Orban sustine ca Guvernul pe care il conduce a fost transparent in ceea ce priveste ordonantele de urgenta si ca nu e nicio problema ca au ajuns sa fie adoptate nu mai putin de 25 de OUG-uri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )