Libnet.ro
UNICEF

10:31

LUDOVIC ORBAN: Niciun parlamentar PNL nu a votat pentru motiunea de cenzura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Niciun parlamentar PNL nu a votat pentru motiunea de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca niciun parlamentar liberal nu a votat in favoarea motiunii de cenzura, precizand ca reprezentantii grupurilor PNL au verificat procesul de vot si toti parlamentarii partidului au votat corect, conform deciziei. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, inaintea motiunii: Suntem pregatiti pentru orice varianta

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, inaintea votului pentru motiunea de cenzura, ca liberalii sunt pregatiti pentru orice varianta.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul. Ce se intampla acum

Guvernul Orban a picat! Motiunea de cenzura a trecut cu 261 de voturi pentru si 139 de voturi imppotriva. Ludovic Orban a facut primele declaratii in plenul Parlamentului. Iata ce a declarat. Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul Buna ziua! Un parlament dominat de forte retrograde, parlamentari nascuti din pixul .

Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de premier. Primele declaratii

Ludovic Orban este propunerea PNL pentru postul de premier. Acesta a facut si primele declaratii. Mai mult decat atat, Orban a anuntat, joi, ca propunerea de prim-ministru cu care PNL merge la consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis este in persoana presedintelui PNL, subsemnatul Ludovic Orban. Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de .

LUDOVIC ORBAN: Am stabilit ca delegatia sa transmita presedintelui sustinerea pentru obiectivul de convocare a alegerilor anticipate

Premierul demis Ludovic Orban spune ca PNL il va propune ca prim-ministru tot pe el, conform deciziei Consiliului National al formatiunii.

LUDOVIC ORBAN: Este necesara o adaptare a legislatiei pentru a avea prevederi concrete in cazul alegerilor anticipate

ACTUALIZARE - in cadrul sedintei de Guvern, Premierul a aprobat marirea numarului de parlamentari in Diaspora. --- Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca exista un proiect de ordonanta de urgenta care sa reglementeze concret situatia in care se ajunge la alegeri parlamentare anticipate.

Ce spune Ludovic Orban daca motiunea trece: Daca, dupa ce ne-au dat jos vor vota investirea aceluiasi Guvern, inseamna ca trebuie sa se caute

Premierul Ludovic Orban a precizat, marti seara, ca nu crede ca motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR va trece la votul programat miercuri, in Parlament. Premierul a spus ca PNL nu va vota niciun viitor Guvern, desi va fi unul tot liberal, pentru ca alegerile anticipate sa fie declansate.

LUDOVIC ORBAN: PNL nu are nimic de discutat cu PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca este o minciuna gogonata afirmatia ca PNL ar fi facut o intelegere cu PSD pentru ca motiunea de cenzura sa treaca, iar Guvernul sa ramana interimar pana la alegerile anticipate. PNL nu are nimic de discutat cu PSD, a subliniat Premierul.

Ludovic Orban spune ca nu a fost surprins ca motiunea a trecut: De ce sa ma surprinda? Se coalizeaza fortele retrograde

Ludovic Orban a declarat ca nu a fost suprins ca motiunea a trecut, iar Guvernul a fost demis de Parlament. Nu! De ce sa ma surprinda? a precizat liderul PNL, adaugand ca se coalizeaza fortele retrograde.

Ludovic Orban, inainte de motiunea de cenzura: Suntem pregatiti pentru orice varianta!

Ludovic Orban a sustinut o scurta declaratie de presa inaintea votului motiunii de cenzura. Premierul sustine ca Guvernul este pregatit pentru orice varianta.

Ludovic Orban, anunt inainte de motiunea de cenzura: E posibil sa candidez pentru parlamentare

Premierul Ludovic Orban a vorbit, marti, despre strategia pe care o va urma partidul in perioada urmatoare si a anuntat ca este posibil sa candideze la parlamentare: E posibil.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )