Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ludovic Orban: Eu sunt increzator ca partenerii care au contribuit la succesul motiunii vor sustine investirea Guvernului

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Eu sunt increzator ca partenerii care au contribuit la succesul motiunii vor sustine investirea Guvernului

Ludovic Obran, desemnat de Klaus Iohannis pentru a prelua functia de premier al Romaniei, a vorbit despre negocierile care se fac pentru investirea noului guvern. intrebat daca se asteapta sa primeasca. continuă pe Antena3

Orban: Sunt increzator ca partenerii care au contribuit la motiunea de cenzura vor sustine investirea guvernului, pentru ca altfel ramane la putere Dancila Vom discuta si cu parlamentarii PSD

Liderul PNL Ludovic Orban, premierul desemnat, s-a declarat increzator ca partenerii de la partidele care au votat motiunea impotriva guvernului Dancila vor sustine investirea guvernului in Parlament si nu vede o piedica ce nu poate fi trecuta pentru a obtine o majoritate.

LUDOVIC ORBAN: Sunt increzator ca partenerii nostrii vor sustine Guvernul

Premierul desemnat, Ludovic Orban, sustine ca este increzator ca Guvernul va fi votat, pentru ca, altfel, Viorica Dancila ar ramane la putere. Suntem deschisi la un dialog, la gasirea celor mai bune solutii, pentru ca Romania sa aiba un guvern eficient, care sa aiba majoritate parlamentara si care sa faca ceva eficient pentru Romania, a afirmat premierul desemnat.

Ludovic Orban: Eu sunt increzator ca partenerii care au contribuit la succesul motiuni vor sustine investirea Guvernului

Ludovic Obran, desemnat de Klaus Iohannis pentru a prelua functia de premier al Romaniei, a vorbit despre negocierile care se fac pentru investirea noului guvern. intrebat daca se asteapta sa primeasca.

Ludovic Orban: Sunt optimist, cred ca vom reusi sa trecem noul guvern (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, s-a declarat optimist in privinta saselor ca guvernul pe care il va forma sa treaca de votul din Parlament. Liderul PNL a refuzat insa sa faca precizari referitoare.

Ludovic Orban, prima declaratie in calitate de premier desemnat. Masura urgenta pe care o va lua noul Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat oficial desemnarea noului premier al Romaniei. Seful statului l-a numit in functie pe liderul PNL Ludovic Orban, care a preluat mandatul de la Viorica Dancila. Presedintele PSD a fost demis in urma adoptarii motiunii de cenzura in Parlament. Ludovic Orban a anuntat masurile care vor fi luate de noul Guvern .

Ludovic Orban propune confiscarea averilor nejustificate ale politicienilor: La noi nu inteleg de ce nu se aplica

Premierul desemnat, Ludovic Orban, propune ca averile care nu pot fi justificate sa fie confiscate. Iar un prim pas in acest sens ar fi declaratia de fiscalitate prin care politicienii sa fie obligati sa isi.

Ludovic Orban, felicitat pentru numirea in functia de prim-ministru de catre Andrei Nastase, vicepremierul Republicii Moldova

Vicepremierul Republicii Moldova Andrei Nastase i-a transmis lui Ludovic Orban o scrisoare in care il felicita pentru numirea in functia de premier si ii multumeste pentru tot ce ati facut si veti face in continuare pentru Chisinau si Republica Moldova. De asemenea, acesta si-a expriamt certitudinea ca presedintele Klaus Iohannis va obtine un al doilea mandat.

PNL, discutii cu toate formatiunile politice si cu guvernatorul BNR. Ludovic Orban: Suntem departe de finalul negocierilor Ce strategie au liberalii pentru economia Romaniei (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a afirmat, luni, ca a purtat discutii cu toti liderii formatiunilor politice, care au fost alaturi de liberali in succesul motiunii de cenzura, precum si cu Mugur Isarescu,.

CTP, prima reactie dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier: Vorbe, vorbe, vorbe

Cristian Tudor Popescu a oferit prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat ca premier pe Ludovic Orban, iar liderul PNL a anuntat masurile pe care noul Guvern le va lua in perioada urmatoare. Gazetarul este de parere ca prioritatile anuntate de Orban sunt doar vorbe de inaltat zmeul. CTP l-a criticat pe Ludovic .

Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri

Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri? Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o echipa a carei componenta a fost anticipata, in mare .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )