Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ministrul Finantelor anunta o premiera luni, in Senat. Va spune adevarul despre bugetul pe 2020

Antena3 Antena3,
Ministrul Finantelor anunta o premiera luni, in Senat. Va spune adevarul despre bugetul pe 2020

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta o premiera luni, in Senat, la dezbaterea motiunii simple depuse de PSD impotriva sa. Luni, 9 decembrie, veti asista la o premiera. O sa fie pentru prima oara,. continuă pe Antena3

Premiera lui Citu: Pentru prima oara, in ultimii trei ani, un ministru al Finantelor le spune adevarul romanilor

Ministrul Finantelor Florin Citu anunta o premiera luni, in Senat, la dezbaterea motiunii simple depuse de PSD impotriva sa, spunand ca va fi pentru prima oara, in ultimii trei ani, cand un ministru al Finantelor le spune adevarul romanilor.

Ministrul Finantelor anunta masuri luate in calcul de guvern: inghetarea salariilor demnitarilor, interzicerea cumulului pensiesalariu. Ce spune despre concedieri

Guvernul Orban are un plan pentru reducerea cheltuielilor pe anul viitor astfel incat sa se incadreze in deficitul de aproximativ 3,5%. Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca inghetarea salariilor demnitarilor, interzicerea cumulului pensiei cu salariul la stat si chiar concedieri in sectorul bugetar sunt printre masurile luate in calcul.

Ministrul Finantelor participa la reuniunea Consiliului ECOFIN

Ministrul Finantelor, Florin Citu, participa miercuri si joi, la Bruxelles, la reuniunile Eurogroup in format extins si la cea a Consiliului Afaceri Economice si Financiare ECOFIN), potrivit unui comunicat al ministerului de resort, remis AGERPRES.

Ministrul de Interne anunta demiteri la Jandarmerie pentru tergiversarea dosarului 10 august

Sefi din Jandarmeria Bucuresti urmeaza sa fie demisi pentru ca au impiedicat punerea la dispozitia procurorilor a convorbirilor desecretizate din 10 august 2018, a anuntat la Realitatea Plus ministrul de Interne, Marcel Vela.

Ministrul Justitiei anunta ca a avut dezbateri intense la CEDO: A fost amanata emiterea unei rezolutii critice privind conditiile din penitenciare

Comitetul de Ministri al Consiliului Europei a decis sa amane emiterea unei rezolutii critice vizand sistemul penitenciar din Romania si sa emita in loc o decizie de recomandare, anunta Ministerul Justitiei. Institutia precizeaza ca ministrul Catalin Predoiu a avut dezbateri intense la Strasbourg in legatura cu punerea in executare a deciziilor CEDO de sanctionare a Romaniei pentru conditiile improprii din inchisori.

Luni, 9 decembrie, Adevarul iti prezinta Din scrinurile regilor Eugen Teodoru

Titlul Din scrinurile regilor- Eugen Teodoru - va fi distribuit impreuna cu ziarul Adevarul luni, 9 decembrie, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetul ziar si carte va costa 16,99 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de doua saptamani de la data aparitiei, in limita stocului disponibil.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )