Libnet.ro
UNICEF

05:30

OUG pentru decontarea transportului elevilor, publicata GRESIT in Monitorul Oficial. Monica Anisie: Miercuri apare forma rectificata, cea corecta

B1 B1,
OUG pentru decontarea transportului elevilor, publicata GRESIT in Monitorul Oficial. Monica Anisie: Miercuri apare forma rectificata, cea corecta

Ordonanta privind decontarea transportului elevilor, care a fost publicata marti in Monitorul Oficial, nu este versiunea aprobata de Guvernul Orban in sedinta de dinaintea motiunii de cenzurii, ci o varianta in. continuă pe B1

OUG pentru decontarea transportului elevilor, publicata GRESIT in Monitorul Oficial. Monica Anisie: Miercuri apare forma rectificata, cea corecta

Ordonanta privind decontarea transportului elevilor, care a fost publicata marti in Monitorul Oficial, nu este versiunea aprobata de Guvernul Orban in sedinta de dinaintea motiunii de cenzurii, ci o varianta in.

Ordonanta privind decontarea navetei elevilor a fost corectata in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta privind decontarea transportului elevilor, publicata marti cu o eroare in Monitorul Oficial, a fost fost corectata. Astfel, miercuri seara, a fost publicata in Monitorul Oficial o rectificare prin care se precizeaza ca in loc de emise de operatorii de transport rutier se va citi: emise de operatorii de transport.

Ordonanta eronata, publicata in Monitorul Oficial

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca ordonanta privind decontarea transportului elevilor publicata marti in Monitorul Oficial nu este cea aprobata de Guvern in sedinta din 4 februarie 2020, ci o varianta initiala care ulterior a fost schimbata.

Eroare la publicarea in Monitorul Oficial a ordonantei privind decontarea navetei elevilor Monica Anisie: Miercuri apare forma rectificata, cea corecta, aprobata de Guvern

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat pentru Hotnews ca ordonanta privind decontarea transportului elevilor publicata marti in Monitorul Oficial nu este cea aprobata de Guvern in sedinta din 4 februarie 2020, ci o varianta initiala care ulterior a fost schimbata.

OUG prin care este reglementata decontarea navetei pentru elevi, publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de urgenta referitoare la decontarea navetei pentru elevi, a fost publicata in Monitorul Oficial, informeaza HotNews. ro. Potrivit actului normativ, elevilor de liceu care nu pot fi scolarizati.

Controversata OUG pe Sanatate, publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta prin care serviciile medicale suportate din Fondul unic de Asigurari Sociale se pot derula atat prin furnizori publici, cat si prin furnizori privati a fost publicata in Monitorul Oficial.

OUG pentru liberalizarea programelor nationale de sanatate, publicata in Monitorul Oficial. Actul normativ fusese adoptat de Guvernul Orban, in seara premergatoare motiunii de cenzura (VIDEO)

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a precizat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca a Ordonanta de Urgenta pentru liberalizarea programelor nationale din domeniul sanitar a fost publicata in.

Ordonanta de Urgenta privind liberalizarea programelor nationale de sanatate a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta care prevede ca serviciile medicale suportate din Fondul unic de Asigurari Sociale se pot derula atat prin furnizori publici, cat si prin furnizori privati a fost publicata in Monitorul Of.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )