Libnet.ro
UNICEF

15:30

Prima din cele 25 de OUG adoptate de Guvernul Orban a fost publicata in Monitorul Oficial Lista completa a actelor normative aprobate de PNL, in seara premergatoare motiunii

B1 B1,
Prima din cele 25 de OUG adoptate de Guvernul Orban a fost publicata in Monitorul Oficial Lista completa a actelor normative aprobate de PNL, in seara premergatoare motiunii

Cu o seara inainte sa fie demis prin motiune de cenzura, Guvernul Orban adopta 25 de ordonante de urgenta. Prima dintre ele a fost publicata, joi seara, in Monitorul Oficial, si se refera la statutul. continuă pe B1

Prima din cele 25 de ordonante adoptate in ultima sedinta a Guvernului Orban, publicata in Monitorul Oficial

Prima din cele 25 de ordonante adoptate in ultima sedinta a Guvernului Orban a fost publicata, joi seara, in Monitorul Oficial. Este vorba despre un act normativ privind statutul politistilor din penitenciare.

Schimbari cu impact asupra achizitiilor publice, efectuate prin OUG de Guvernul Orban: Principalele noutati prezentate de ANAP, desi actul normativ nu este publicat nicaieri

Una din cele 25 de Ordonante de Urgenta adoptate marti, 4 februarie, de Guvernul Orban modifica si completeaza unele acte normative cu impact asupra sistemului achizitiilor publice, a anuntat miercuri Agentia Nationala de Achizitii Publice ANAP). Modificarile legislative vizeaza adoptarea unor masuri urgente pentru simplificarea procedurilor de achizitii publice si totodata pentru initierea primilor pasi catre transformarea digitala a acestora. ANAP a prezentat principalele modificari, precizand in final ca actul normativ va putea fi consultat pe site-ul Agentiei la sectiunea Legislatie dupa publicarea in Monitorul Oficial, lucru care inca nu s-a intamplat.

Orban: Cele 25 de ordonante adoptate marti seara vor fi publicate in Monitorul Oficial. Exista o procedura

Ludovic Orban a afirmat, joi, ca cele 25 de Ordonante de Urgenta adoptate in sedinta Executivului de marti seara vor fi publicate in Monitorul Oficial, desi exista voci care spun contrariul.

Deputat PSD, despre cele 25 OUG date marti de PNL: O varza. A fost testamentul guvernului Orban

Valeriu Steriu a vorbit despre greseala guvernului Orban de a da 25 de ordonante de urgenta in seara premergatoare motiunii de cenzura.

Avocatul Poporului anunta ca ar putea ataca la Curtea Constitutionala o parte din cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvern: Este o abatere grava de la norme

Avocatul Poporului isi rezerva dreptul de a ataca la Curtea Constitutionala ordonantele de urgenta adoptate de guvern in sedinta de marti, precizand ca aprobarea, intr-o singura sedinta, a 25 de ordonante reprezinta o grava abatere de la norme, iar Executivul s-a substituit practic Parlamentului.

Dan Barna, despre cele 25 de OUG: E o reactie de preventie a riscului semnificativ ca motiunea sa treaca

Adoptarea celor 25 de ordonante de urgenta de catre Cabinetul Orban reprezinta o reactie de preventie a riscului semnificativ ca motiunea sa treaca, afirma liderul USR, Dan Barna. El mai spune ca multe dintre masurile adoptate trebuiau luate de mult, pentru a avea ragazul sa iesim din criza.

Turcan: OUG data de Guvernul Orban va salva vieti. Pacientii in stare critica vor beneficia mai repede de interventii in cel mai apropiat spital, fie de stat, fie privat

Vicepremierul Raluca Turcan afirma, marti seara, ca liberalizarea programelor nationale de sanatate, prin OUG, va salva vieti, pacientii in stare grava urmand a beneficia de interventii in cel mai apropiat spital, fie de stat, fie privat. Pacientul va beneficia de tratament si NU va plati nimic, a transmis Turcan. Vicepremierul sustine ca nu se privatizeaza niciun serviciu medical.

Kelemen Hunor: Sper ca CCR sa respinga toate cele 25 de ordonante de urgenta. Guvernul a comis un abuz de putere

Adoptarea a 25 de ordonante de urgenta reprezinta un abuz de putere al Guvernului PNL, spune Kelemen Hunor. Liderul maghiar spera ca Avocatul Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala si majoritatea ordonantelor sa fie respinse.

Orban sustine ca toate cele 25 de OUG-uri vor fi publicate in Monitorul Oficial: Exista o procedura (VIDEO)

Ludovic Orban a dat asigurari ca toate cele 25 de ordonante de urgenta adoptate marti de guvernul pe care il conduce vor fi publicate in Monitorul Oficial, desi exista voci care sustin contrariul, pe motiv.

Orban, despre cele 25 de OUG-uri: Sunt indispensabile si genereaza doar efecte favorabile pentru Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca toate cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvern in sedinta-maraton de marti sunt fundamentale si genereaza efecte pozitive pentru romani. Toate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )