Libnet.ro
UNICEF

07:30

Replica TAROM, dupa ce Madalina Mezei a afirmat ca a fost demisa din cauza ca a refuzat sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura Ministrul Cuc negase anterior acuzatiile fostului director general

B1 B1,
Replica TAROM, dupa ce Madalina Mezei a afirmat ca a fost demisa din cauza ca a refuzat sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura Ministrul Cuc negase anterior acuzatiile fostului director general

Consiliul de Administratie al TAROM a constatat nerespectarea contractului de mandat de catre Madalina Mezei si a hotarat, cu unanimitate de voturi, revocarea acesteia din functia de director general interimar,. continuă pe B1

Madalina Mezei a fost demisa din functia de director al Tarom

Madalina Mezei a fost demisa din functia de director general al companiei aeriene Tarom, potrivit unor surse din companie citate de Mediafax. Mezei fusese numita in aceasta functie pe 19 iunie.

Tarom: Madalina Mezei a fost revocata din functie

Consiliul de Administratie al Tarom precizeaza ca Madalina Mezei a fost revocata din functia de dire.

Razvan Cuc NEAGA ca a cerut retinerea la sol a avioanelor in ziua motiunii: Fostul director TAROM minte. Madalina Mezei trebuie sa stie ca in functie nu o tine decat munca, nu jocurile de culise

Ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc, spune cafostul director TAROM minte cand afirma cai-a cerut sa retina la sol avioanele in ziua motiunii de cenzura impotriva PSD. PSD-istul.

Tarom, precizari despre motivul pentru care Madalina Mezei a fost revocata din functia de director al companiei

Consiliul de Administratie al Tarom precizeaza ca Madalina Mezei a fost revocata din functia de director general al companiei intrucat nu a reusit sa duca la indeplinire hotararile CA, ale AGA si nici anumite obligatii care ii reveneau.

Ludovic Orban: Sefa Tarom a fost demisa pentru ca a refuzat sa tina avioanele la sol in ziua motiunii

Presedintele PNL Ludovic Orban a afirmat miercuri, la B1TV, ca directorul Tarom Madalina Mezei a fost demis marti seara pe motiv ca ar fi refuzat sa tina la sol avioanele in ziua motiunii de cenzura, in contextul in care mai multi parlamentari ai Opozitiai veneau la Bucuresti pentru a vota motiunea.

Sefa Tarom confirma ca a fost demisa pentru ca nu a tinut avioanele la sol in ziua motiunii. Reactia lui Razvan Cuc

Madalina Mezei, directorul Tarom revocat din functie marti seara, a confirmat ca motivul real al demiterii sale a fost faptul ca a refuzat sa mentina la sol aeronavele companiei in ziua motiunii, asa cum i-a cerut ministrul Transporturilor, Razvan Cuc.

EXCLUSIV SURSE: Directorul Tarom a fost schimbat din functie. Madalina Mezei, inlocuita cu pilotul Valetin Gvinda

Madalina Mezei a fost schimbata marti seara din functia de director TAROM, potrivit unor surse B1. ro. Decizia survine la finalul mandatului de ministru al Transporturilor al lui Razvan Cuc, in conditiile in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )