Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ludovic Orban continua maratonul intrevederilor dupa preluarea mandatului: Premierul se intalneste, vineri, cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, si guvernatorul BNR, Mugur Isarescu

B1 B1,
Ludovic Orban continua maratonul intrevederilor dupa preluarea mandatului: Premierul se intalneste, vineri, cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, si guvernatorul BNR, Mugur Isarescu

Premierul Ludovic Orban se va intalni, vineri, cu ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm. Potrivit programului oficial al prim-ministrului, transmis de Biroul de presa al Guvernului, Orban va avea vineri, l. continuă pe B1

Viktor Orban, mesaj pentru Ludovic Orban, dupa preluarea mandatului de PREMIER: Ungaria este pregatita sa coopereze. Pot sa va asigur

Premierul Ungariei, Viktor Orban, l-a felicitat, marti, peliderulPNL Ludovic Orban pentru numirea in functia de prim-ministru al Romaniei. Pot sa va asigur ca Ungaria este pregatita sa coopereze.

Ludovic Orban si Raluca Turcan, alaturi de ministri la preluarea mandatelor; Victor Costache deschide seria ceremoniilor de astazi

Premierul Ludovic Orban si vicepremierul Raluca Turcan participa, joi, la ceremoniile de preluare a portofoliilor de catre noii ministri. Primul eveniment are loc la Ministerul Sanatatii, unde va fi instalat in functie Victor Costache.

Sedinta a Guvernului Orban, astazi. Iohannis participa la preluarea mandatului unor ministri (surse)

Guvernul Orban va avea, marti, a doua reuniune a Cabinetului, in care ar putea aproba o ordonanta de urgenta pentru comasarea numarului de ministere, au declarat surse politice, pentru Mediafax. Klaus Iohannis va participa la preluarea mandatului unor ministri. La prima sedinta informala de luni seara a Guvernului Orban, care a durat in jur de doua ore, au fost discutii despre programul de marti al noului Executiv, in special despre programul pe care Klaus Iohannis si Ludovic Orban urmeaza sa il aiba impreuna.

Ludovic Orban, despre rectificarea bugetara la Sanatate: Nu sunt bani pentru a incheia anul. Nici pentru salarii

Noul premier, Ludovic Orban, a declarat, joi, la preluarea de catre Victor Costache a mandatului de ministru al Sanatatii, ca nu sunt bani suficienti pentru a incheia anul nici pentru salarii, nici pentru.

Cum a reactionat Ludovic Orban cand a fost acuzat ca ar consuma prea mult alcool. Sunt acuzat ca sunt betiv

Adversarii politici ai lui Ludovic Orban l-au criticat vehement in ultima vreme, iar acuzele continua sa curga la adresa lui si dupa preluarea functiei de premier al Romaniei. Liderul PNL a fost acuzat, intre altele, ca ar consuma prea mult alcool. Ultima reactie oferita de liderul PNL cu privire la acest subiect a fost oferita .

Anuntul lui Ludovic Orban: Adina Valean si Siegfried Muresan propunerile Romaniei pentru comisarul european

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa sedinta de Guvern la care a participat si presedintele Klaus Iohannis, ca propunerile Romaniei pentru postul de comisar european pe Transporturi sunt.

Ludovic Orban: Romania are un guvern legitim, in ciuda unui boicot penibil si rusinos facut de doua formatiuni politice Sedinta informala a noului cabinet, luni seara, la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupa ce cabinetul sau a trecut de votul din Parlament, ca noul guvern va avea o sedinta informala luni seara. De asemenea, prim-ministrul a precizat ca se.

Ludovic Orban, felicitat de cancelarul german Angela Merkel pentru preluarea mandatului de premier

Ludovic Orban a fost felicitat de cancelarul german Angela Merkel pentru preluarea mandatului de premier. intr-un mesaj adresat liderului liberal, Merkel ii transmite felicitari pentru asumarea functiei de.

Ministrul Sanatatii ii cere bani lui Ludovic Orban: Stiu ca nu o sa-i placa domnului premier. Reactia liderului PNL

Victor Costache, noul ministru al Sanatatii, a anuntat joi, la preluarea mandatului, ca o prioritate pentru el in acest mandat va fi rectificarea bugetara pozitiva. O alta prioritate, stiu ca nu o.

Ludovic Orban participa la preluarea functiilor de catre noii ministri de la Finante, Economie, Transporturi si Agricultura

Premierul Ludovic Orban participa, miercuri dupa-amiaza, la preluarea functiilor de catre noii ministri de la Finante, Economie, Transporturi si Agricultura. Si in cursul zilei de marti, Orban a fost alaturi de mai multi ministri la preluarea portofoliilor, fiind insotit si de presedintele Klaus Iohannis, informeaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2699 seconds )