Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban si Florin Citu, intalnire cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban si Florin Citu, intalnire cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu

Premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante, Florin Citu, vor avea vineri, la ora 14,00, o intalnire cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu. continuă pe Ziarul Bursa

intalnire de gradul zero intre Ludovic Orban, Florin Citu si guvernatorul BNR. Care sunt principalele teme de discutie

Premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante, Florin Citu, vor avea vineri, de la ora 14,00, o intalnire cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu. Potrivit programului de vineri al prim.

Premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor, Florin Citu, intalnire cu Mugur Isarescu, la sediul BNR

Premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Florin Citu se intalnesc, vineri, cuguvernatorul Mugur Isarescu, la sediul Bancii Nationale a Romaniei BNR). GALERIE FOTO inainte de intrevedere,.

Ludovic Orban continua maratonul intrevederilor dupa preluarea mandatului: Premierul se intalneste, vineri, cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, si guvernatorul BNR, Mugur Isarescu

Premierul Ludovic Orban se va intalni, vineri, cu ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm. Potrivit programului oficial al prim-ministrului, transmis de Biroul de presa al Guvernului, Orban va avea vineri, l.

Ludovic Orban, dupa intalnirea cruciala cu guvernatorul BNR: Am discutat solutii pentru indreptarea stricaciunilor

Ludovic Orban a declarat la iesirea sediului BNR, dupa intalnirea cu Mugur Isarescu, ca a discutut cu guvernatorul despre domeniul politicilor fiscale, domeniul politicilor bugetare, dar si cel al policilor.

Urmeaza restructurari in randul bugetarilor. Premierul Orban a facut anuntul

Urmeaza restructurari in sectorul public. Anuntul a fost facut de premierul Ludovic Orban, dupa o intalnire cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, la care a participat si ministrul de finante. S-a.

Mugur Isarescu il contrazice pe Ludovic Orban: Economia nu este pe fundul prapastiei, nici pe buza ei

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, a declarat vineri ca economia nu este pe fundul prapastiei, dupa ce premierul Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannisau precizat ca PSD a lasat un.

Orban, despre prioritatile lui Citu: Trebuie sa stranga surubul. Avem minus 11 miliarde la colectarea veniturilor. S-au alocat bani in draci din fondul de rezerva

Ministrul Finantelor Florin Citu trebuie sa stranga surubul la maxim si sa evite orice cheltuieli inutile, in contextul in care exista un minus de 11 miliarde lei la colectarea veniturilor, dar si deficite la bugetele de sanatate si de pensii, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban. Florin Citu sustine ca deficitul bugetar creste si la 10 luni.

Veste proasta pentru pensionarii din Romania. Ludovic Orban anunta un deficit-record la Fondul de Pensii

Ludovic Orban le da o veste proasta pensionarilor din Romania. Premierul Romaniei anunta ca in loc de excedentul anuntat de Viorica Dancila la Fondul de Pensii, in realitate acesta ar inregistra un deficit de 2 miliarde de lei. El a precizat ca a primit informatia de la ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. Ludovic Orban anunta .

Ludovic Orban: Nota de plata a cheltuielilor nesabuite ale fostului Guvern nu trebuie pusa pe spinarea mediului privat

Premierul Ludovic Orban i-a transmis, miercuri, ministrului de Finante, Florin Citu, sa pregateasca rectificarea bugetara si sa analizeze situatia rambursarilor de TVA, mentionand ca nota de plata pentru.

Ludovic Orban, intalnire cu ambasadorul Hans Klemm si un parlamentar american (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a avut vineri, la Palatul Victoria, o intrevedere cu Terri Sewell, membru al Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, si Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )