Libnet.ro
UNICEF

19:30

MUGUR ISARESCU, IN INTALNIREA CU LUDOVIC ORBAN: Avem nevoie de reforme structurale pentru reducerea deficitelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MUGUR ISARESCU, IN INTALNIREA CU LUDOVIC ORBAN: Avem nevoie de reforme structurale pentru reducerea deficitelor

Ludovic Orban, presedintele PNL si propunerea liberalilor pentru functia de prim-ministru al guvernului, s-a intalnit, ieri dimineata, cu Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban s-a intalnit cu Mugur Isarescu. Ce au discutat cei doi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut o intrevedere luni dimineata cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu. Liderul liberal a spus ca a discutat cu Isarescu despre situatia economica si evaluarile care exista la nivelul BNR pe acest subiect.

UPDATE Ludovic Orban s-a intalnit cu Mugur Isarescu. Tabloul macro al economiei prezentat de guvernatorul BNR si ingrijorarile imediate

Inainte de nominalizarea premierului unui guvern PNL, Ludovic Orban s-a intalnit in aceasta dimineata cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu la sediul Bancii Centrale. Discutiile au durat circa o ora iar temele abordate au fost legate de evolutia economiei europene si situatia macroeconomica a Romaniei.

Ludovic Orban, intalnire de taina cu guvernatorul BNR

Ludovic Orban s-a intalnit cu guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu si au discutat despre situatia economica a tarii. Iar asta in contextul in care liberalii se pregatesc sa intre la.

PNL, discutii cu toate formatiunile politice si cu guvernatorul BNR. Ludovic Orban: Suntem departe de finalul negocierilor Ce strategie au liberalii pentru economia Romaniei (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a afirmat, luni, ca a purtat discutii cu toti liderii formatiunilor politice, care au fost alaturi de liberali in succesul motiunii de cenzura, precum si cu Mugur Isarescu,.

Ludovic Orban, declaratie inainte de consultarile de la Cotroceni: Am hotarat echipa de negocieri. Nu o luam in calcul pe Birchall

PNL a hotarat componenta echipeide negocieri. Anuntul a fost facut de Ludovic Orban, intr-o declaratie sustinuta inainte de intalnirea de la Cotroceni pentru o noua runda de consultari. De asemenea,.

Ludovic Orban, dupa sedinta PNL: Fata de motiunea de cenzura, avem 10 voturi in plus pentru investirea Guvernului

Ludovic Orban s-a intalnit, in cadrul unei sedinte, la sediul PNL, dupa ce presedintele Iohannis l-a desemnat pentru functia de premier. PNL are foarte multi oameni competenti, cu experienta, cu un.

Azi avem premier. Presedintele Klaus Iohannis il va desemna pe Ludovic Orban. Pe cate voturi se bazeaza PNL

Klaus Iohannis va discuta azi, la Cotroceni, cu Ludovic Orban PNL), Kelemen Hunor UDMR) si Dan Barna USR), ultima etapa a consultarilor pentru desemnarea noului premier. Favorit este Ludovic Orban. insa liderul PNL nu are deocamdata majoritate parlamentara: ALDE, UDMR, PMP si USR vor vota un guvern liberal cu anumite conditii, insa fara ProRomania Ludovic Orban nu poate ajunge la Palatul Victoria. Cheia e din nou la Victor Ponta.

Ce masina conduce Ludovic Orban, noul premier desemnat al Romaniei in viata de zi cu zi. E una dintre cele mai ieftine

Ce masina conduce Ludovic Orban, noul premier al Romania, dupa caderea Guvernului Vioricai Dancila, in viata de zi cu zi. Surprinzator, dar este una dintre cele mai ieftine. Noul premier desemnat al Romaniei in viata de zi cu zi, Ludovic Orban: Ce masina conduce? Ludovic Orban e premierul desemnat al Romaniei. Klaus Iohannis a facut .

Ce a scris Ludovic Orban despre sotia sa in declaratia de avere

Klaus Iohannis l-a desemnat, marti. premier pe liderul PNL Ludovic Orban. Desi Ludovic Orban este politican cu state vechi, despre sotia sa, Mihaela s-a vorbit foarte putin. Si asta pentru ca Mihaela Orban a.

CTP, prima reactie dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier: Vorbe, vorbe, vorbe

Cristian Tudor Popescu a oferit prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat ca premier pe Ludovic Orban, iar liderul PNL a anuntat masurile pe care noul Guvern le va lua in perioada urmatoare. Gazetarul este de parere ca prioritatile anuntate de Orban sunt doar vorbe de inaltat zmeul. CTP l-a criticat pe Ludovic .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )