Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cum a ajuns patronul unei firme de pompe funebre managerul Spitalului de Urgenta din Piatra Neamt

Adevărul Adevărul,
Cum a ajuns patronul unei firme de pompe funebre managerul Spitalului de Urgenta din Piatra Neamt

Guvernul Orban a facut o noua numire controversata la conducerea unui spital, un patron al unei firme de pompe funebre, fost PMP-ist, devenind manager al unei unitati medicale. Potrivit unor surse politice, numirea a fost facuta la recomandarea lui Mugur Cozmanciuc, seful PNL Neamt. continuă pe Adevărul

Patronul unei firme de pompe funebre, noul manager al Spitalului Judetean Piatra Neamt

Patronul unei firme de pompe funebre a devenit noul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt, fiind numit in functie de ministrul Sanatatii, incepand cu 15 mai 2020.

Noul manager de la spitalul Piatra Neamt, patron de pompe funebre: Ma recomanda experienta mea de business

Noul manager al Spitalului Judetean de Urgenta din Piatra Neamt, Marius Ghinet, este proprietar al unei firme de pompe funebre,. El a fost numit sef la spitalul din Piatra Neamt pe 15 mai de catre ministrul Sanatatii si crede ca experienta de business de 20 de ani l-a recomandat pentru a ocupa aceasta functie. Un contestatar vehement este chiar presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene PSD).

Manager de spital, proprietar de pompe funebre: Ma recomanda experienta mea de business

Noul manager al Spitalului Judetean de Urgenta din Piatra Neamt, Marius Ghinet, proprietar al unei firme de pompe funebre, crede ca experienta de business de 20 de ani l-a recomandat pentru a ocupa aceasta functie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )