Libnet.ro
UNICEF

14:15

Premierul Orban, dupa intalnirea cu guvernatorul BNR: imbunatatirea colectarii si controlul cheltuielilor, doua dintre obiectivele PNL (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Orban, dupa intalnirea cu guvernatorul BNR: imbunatatirea colectarii si controlul cheltuielilor, doua dintre obiectivele PNL (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, la capatul intalnirii cu Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, ca imbunatatirea colectarii si controlul cheltuielilor sunt doua dintre masurile pe care cabinetul sau. continuă pe B1

Orban, dupa intalnirea cu Isarescu: Am luat decizia coordonarii politicii fiscale cu cea monetara. Ne dorim cresterea colectarii si reducerea evaziunii

Am facut o analiza a situatiei economice, o analiza referitoare la deficite- cel bugetar si cel de cont curent- , o analiza a inflatiei si a evolutiei acesteia, cu toate consecintele legate de dobanzi si de creditare. Toate acestea pentru a corela politicile fiscale cu cele monetare in vederea crearii unui fundament solid pentru dezvoltarea economica. Am luat aceasta decizie de a ne coordona deciziile intre Guvern si BNR, a spus premierul Ludovic Orban dupa iesirea de la discutiile cu Guvernatorul Bancii Centrale, la care a participat si ministrul Finantelor Florin Citu.

Ludovic Orban, dupa intalnirea cruciala cu guvernatorul BNR: Am discutat solutii pentru indreptarea stricaciunilor

Ludovic Orban a declarat la iesirea sediului BNR, dupa intalnirea cu Mugur Isarescu, ca a discutut cu guvernatorul despre domeniul politicilor fiscale, domeniul politicilor bugetare, dar si cel al policilor.

Un fost ministru PSD, replica pentru premierul Orban dupa ce acesta a criticat angajatii din Palatul Victoria

Alexandru Petrescu,ministrul demis al Comunicatiilor, a scris un mesaj pe Facebook in care iirecomanda premierului Ludovic Orban sa se consulte si sa conlucreze cu oamenii din administratia.

Urmeaza restructurari in randul bugetarilor. Premierul Orban a facut anuntul

Urmeaza restructurari in sectorul public. Anuntul a fost facut de premierul Ludovic Orban, dupa o intalnire cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, la care a participat si ministrul de finante. S-a.

intalnire de gradul zero intre Ludovic Orban, Florin Citu si guvernatorul BNR. Care sunt principalele teme de discutie

Premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante, Florin Citu, vor avea vineri, de la ora 14,00, o intalnire cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu. Potrivit programului de vineri al prim.

Reactia Sorinei Pintea, dupa ce premierul Orban a afirmat ca nu mai sunt bani de salarii in Sanatate: Nu este cazul sa inducem panica in sistem

Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, a catalogat drept hazardata declaratia lui Ludovic Orban, dupa ce premierul a afirmat ca nu mai sunt bani de salarii in sectorul sanitar. Rectificarea.

Ludovic Orban si Florin Citu, intalnire cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu

Premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante, Florin Citu, vor avea vineri, la ora 14,00, o intalnire cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu.

Premierul Orban: Siegfried Muresan si Adina Valean, propunerile pentru postul de comisar european (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, dupa sedinta de guvern, ca va trimite la Bruxelles doua propuneri pentru postul de comisar european - europarlamentarii liberali Siegfried Muresan si Adina.

Premierul Orban cere MAE o analiza atenta a numirilor de consuli din guvernarea PSD: Sa-i rechemati imediat pe cei trimisi fara sa aiba nicio legatura cu diplomatia (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a cerut, miercuri, in prima sedinta oficiala de dupa investitura, lui Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, sa analizeze cu mare atentie maniera in care guvernarea PSD.

Premierul Orban a facut primele numiri in Guvern. Pe cine a ales sef al Cancelariei

Ludovic Orban a facut primele numiri in cadrul Guvernului, dupa ce a preluat atributile de premier. Un nume-supriza este cel al noului secretar general Guvernului, acesta fiind Antonel Tanase, trezorierul PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )