Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Iohannis, dupa discutia cu guvernatorul Isarescu: Vom avea un deficit mai mare decat cel estimat, care trebuie finantat. Am gasit solutii pentru revigorarea economiei (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Iohannis, dupa discutia cu guvernatorul Isarescu: Vom avea un deficit mai mare decat cel estimat, care trebuie finantat. Am gasit solutii pentru revigorarea economiei (VIDEO)

Presedintele Iohannis a convocat, la randul sau, o sedinta in care vor fi analizate diverse masuri pentru revigorarea economiei. La fel ca discutia de la Guvern, cea de la Presedintie va avea loc tot vineri. continuă pe B1

Presedintele Iohannis discuta cu membri ai Guvernului masurile de gestionare a epidemiei COVID-19

Presedintele Iohannis discuta miercuri cu premierul Ludovic Orban, cu secretarul de stat Raed Arafat si cu ministrii Internelor, Sanatatii, Apararii, Economiei si Educatiei, masurile de gestionare a epidemiei COVID-19.

Presedintele Iohannis discuta cu reprezentantii mediului de afaceri, la Cotroceni, despre relansarea economica (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea o intalnire cu reprezentantii mediului de afaceri la Palatul Cotroceni, marti, incepand cu ora 14. Discutia va avea in vedere relansarea economica, in.

Klaus Iohannis: Vom avea un deficit bugetar mai mare si acesta trebuie finantat

Klaus Iohannis a declarat ca este clar ca deficitul bugetar al Romaniei va fi mai mare decat cel planificat si acesta va trebui finantat.

Premierul Orban il contrazice pe ministrul Vela: Motivele pentru care se va permite parasirea localitatii nu sunt inca stabilite. Ceea ce a comunicat Presedintele Iohannis este sigur

Motivele pentru care se va permite parasirea localitatii n. a din 15 mai) nu sunt inca stabilite in forma finala, pentru ca evaluam riscul epidemiologic legat de fiecare tip de deplasare, a declarat joi premierul Ludovic Orban. Decizia se va lua cel mai probabil in ultima zi in care ne vom afla in stare de urgenta, a spus Orban. intrebat de media cum comenteaza declaratiile contradictorii ale presedintelui Iohannis si ale ministrului de Interne Marcel Vela pe tema conditiilor de parasire a localitatii, Orban a spus: Ceea ce a comunicat Presedintele este sigur.

Donald Trump: Vom avea un vaccin pana la finalul acestui an!

Veste uriasa venita de peste Ocean. Donald Trump a anuntat ca pana la finalul acestui an va fi gata un vaccin impotriva COVID-19. Presedintele american spune ca se fac eforturi foarte mari pentru ca acesta sa fie gata.

Revenirea la normal va fi posibila cand vom avea vaccin impotriva Sars Cov 2

Interviu cu Dr. Adrian Marinescu, Institutul National Matei Bals) Reporter: Care sunt masurile care pot fi relaxate in prima faza dupa 15 mai 2020? Adrian Marinescu: inceperea relaxarii masurilor anuntata pentru data de 15 mai este totusi conditionata de dovada la nivel de cifre ca suntem pe o curba descendenta in mod clar. in prima faza, vorbim despre posibilitatea de a circula liber in interiorul localitatii fara sa mai avem nevoie de declaratie. Vom putea sa mergem intr-un grup de maximum trei persoane.

Medicul Tudor Ciuhodaru, despre relaxarea masurilor de preventie a COVID-19: De unde vom avea milioane de masti

Medicul Tudor Ciuhodaru lanseaza un avertisment privind masurile de relaxare de dupa 15 mai.

KLAUS IOHANNIS, DUPA DECIZIILE CCR: PSD a infestat cu persoane obediente cele mai importante institutii ale statului

Curtea Constitutionala a fost acuzata, indirect, ieri, de presedintele Klaus Iohannis ca ar face jocurile social-democratilor, dupa ce institutia condusa de Valer Dorneanu a stabilit ca amenzile aplicate in timpul starii de urgenta pentru contraventiile prevazute in ordonantele militare sunt neconstitutionale.

Presedintele Iohannis a cerut Guvernului sa asigure accesul la cursuri online fiecarui elev, prin achizitionarea de tablete. Premierul Orban: Cautam solutii impreuna cu Ministerul Educatiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a solicitat Guvernului sa asigure accesul fiecarui elev la cursuri online, prin achizitionarea de tablete, care sa fie conectate la Internet, a afirmat premierul Ludovic.

O noua sedinta la Cotroceni pentru gestionarea crizei COVID-19. Presedintele Iohannis se intalneste, miercuri, la ora 12, cu premierul Orban si mai multi ministri (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a convocat o noua sedinta la Palatul Cotroceni, miercuri, ora 12, cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, pentru gestionarea crizei COVID-19. Titularii de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )