Libnet.ro
UNICEF

01:05

Serban Nicolae reia atacurile la Mugur Isarescu: Un impostor calarea o banca de aur

Hotnews Hotnews,
 Serban Nicolae reia atacurile la Mugur Isarescu: Un impostor calarea o banca de aur

Serban Nicolae sustine ca repatrierea celor 63,7 tone de aur din rezerva Romaniei costa mult mai putin decat scoaterea aurului din tara. El mai spune ca un impostor calarea o banca de aur si banca s-a rupt, in contextul in care senatorul a fost mazilit de PSD pentru ca s-a opus unui nou mandat al guvernatorului BNR. continuă pe Hotnews

SERBAN NICOLAE, ATAC LA MUGUR ISARESCU: Un impostor calarea o banca de aur. Si banca s-a rupt. Gold bye!

Senatorul PSD, Serban Nicolae, il ironizeaza pe Mugur Isarescu, dupa ce guvernatorul BNR a glumit la randul sau, ieri, ca cei din Bundesbank sunt nemti, dar au si ei Serbanii lor, care au solicitat repatrierea aurului.

Serban Nicolae, atac la Mugur Isarescu: Un impostor calarea o banca de aur

Senatorul PSD Serban Nicolae il ironizeaza pe Mugur Isarescu, dupa ce guvernatorul BNR a glumit la randul sau, joi, ca cei din Bundesbank sunt nemti, dar au si ei Serbanii lor, care au solicitat repatrierea aurului.

Serban Nicolae, atac devastator la Mugur Isarescu: Un impostor statea pe-o banca

Senatorul PSD Serban Nicolae l-a taxat pe Mugur Isarescu, dupa ce acesta a spus ca aurul revine in tara, ca toata lumea sa il atinga. UN IMPOSTOR STATEA PE-O BANCA Stiri de Ultima Oara: -.

Serban Nicolae, recent demis de Dancila, il ataca pe Mugur Isarescu: Un impostor calarea o banca de aur

Serban Nicolae, proaspat mazilit de la sefia grupul PSD din Senat, publica o postare critica la adresa lui Mugur Isarescu in contextul in care el a fost indepartat de la conducerea grupului dupa ce a spus ca.

Reactii in PSD: Plesoianu: Ati savarsit azi o mare mizerie - Mazilirea lui Serban Nicolae Stefanescu: Ce au inteles colegii mei din CEx dupa decizia CCR? Nimic

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a scris, miercuri pe Facebook, ca CEx al PSD a decis o mare mizerie si anume mazilirea lui Serban Nicolae pentru ca nu a fost de acord sa il sprijine pe Mugur Isarescu in functia de viceguvernator al BNR, potrivit Mediafax. Ce au inteles azi miercuri - n. r. ) colegii mei din Cex-ul PSD dupa decizia CCR ? Nimic. L-au decapitat pe Serban Nicolae. Cica e prea obraznic. , a scris Codrin Stefanescu, miercuri, pe Facebook.

Plesoianu, atac la conducerea PSD: Ati savarsit azi o mare mizerie, mazilirea lui Serban Nicolae. Ce spune Codrin Stefanescu

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a scris, miercuri pe Facebook, ca CEx al PSD a decis o mare mizerie si anume mazilirea lui Serban Nicolae pentru ca nu a fost de acord sa il sprijine pe Mugur Isarescu in functia de viceguvernator al BNR.

CANDIDATII LA CONDUCEREA BNR, AUDIATI DE COMISIILE PARLAMENTARE Mugur Isarescu, reales in functia de guvernator BNR

ACTUALIZARE Sedinta s-a incheiat, raportul fiind inaintat spre vot plenului Parlamentului. ----- * ACTUALIZARE Ionut Dumitru a fost votat de trei parlamentari. ----- * ACTUALIZARE Balint Csabo, Gheorghe Gherghina, Cristian Popa si Dan Radu Rusanu, Virgiliu Stoenescu sunt noii membri ai CA al BNR, votati in comisiile reunite din camera Deputatilor si Senat. ----- * ACTUALIZARE Florin Georgescu, in unanimitate, a fost reales prim-viceguvernator. ----- * ACTUALIZARE Mugur Isarescu a fost votat in unanimitate pentru functia de Guvernator al BNR ----- * ACTUALIZARE incepe votul ----- * ACTUALIZARE - incepe audierea lui Ionut Dumitru, inscris pe lista de candidati, dar care, desi initial sustinut de PNL, nu mai are sustinere politica. ----- *ACTUALIZARE - Mugur Isarescu: Eu nu cred ca ne apropiem cu pasi repezi de o criza ----- *ACTUALIZARE - Isarescu, despre repatrierea aurului: Rezerva este rezerva, nu este investitie. ----- *ACTUALIZARE - Mugur Isarescu: Trebuie sa fim consecventi, sa fim coerenti si sa avem continuitate in politici. ----- *ACTUALIZARE - Convergenta si trecerea la moneda euro in acest mandat este un proces complex si cu multe capcane, apreciaza guvernatorul. ----- *ACTUALIZARE - Isarescu: Se spune ca atunci cand o banca intra in gura presei, atunci ea are sanse reduse de supravietuire. De aceea trebuie sa pastram discretia cu privire la sistemul bancar ----- *ACTUALIZARE - BNR are operatiuni comerciale limitate, a adaugat seful BNR, evidentiind ca banca centrala are si rol de supraveghere a sistemului bancar ----- *ACTUALIZARE - Isarescu: Lucram cu orice guvern pe care il da tara ----- *ACTUALIZARE - Mugur Isarescu: Noua conducere va urmari stabilitatea preturilor si o crestere economica de durata, sustenabila. ----- *ACTUALIZARE - Mugur Isarescu: Vom merge pe aplicarea legii, pe indeplinirea mandatului BNR, dar si pe indeplinirea programului stabilit cu Guvernul ----- *ACTUALIZARE - Audierile au inceput ----- *ACTUALIZARE - Guvernatorul Mugur Isarescu a venit la sedinta. Audierile trebuie sa inceapa. ----- Candidatii pentru noul Consiliu de Administratie CA) al Bancii Nationale a Romaniei BNR) urmeaza sa fie audiati, astazi, in Parlament.

MUGUR ISARESCU, GUVERNATORUL BNR: Nu vom avea inflatie galopanta, pentru ca tara are banca centrala

Inflatia aferenta lunii iunie este posibil sa coboare sub 4%, conform datelor pe care Banca Nationala le are din piata, a declarat, ieri, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, citat de Agerpres. Oficialul a mentionat: Inflatie galopanta nu va fi in Romania, pentru ca suntem si noi aici.

MUGUR ISARESCU: IRCC nu este corelat cu perspectiva de inflatie

Indicele de referinta pentru creditele consumatorilor IRCC) nu este corelat cu perspectiva de inflatie, insa ROBOR-ul era mai apropiat de aceasta perspectiva, a declarat, ieri, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, intr-o conferinta de presa.

Mugur Isarescu, votat in unanimitate in Comisiile din Parlament, pentru un nou mandat de guvernator BNR

Mugur Isarescu a fost votat, marti, in Comisiile reunite de buget - finante din Parlament pentru un nou mandat de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei. Validarea lui Isarescu a fost decisa cu unanimitate de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )