Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragoste in vremea guvernarii PSD: Olguta Vasilescu si Claudiu Manda se casatoresc! Cand va avea loc nunta

Adevărul Adevărul,
Dragoste in vremea guvernarii PSD: Olguta Vasilescu si Claudiu Manda se casatoresc! Cand va avea loc nunta

Fosta minsitra a Muncii, Lia OPguta Vasilescu, se va casatori anul acesta cu senatorul PSD Claudiu Manda, sustin surse politice pentru EVZ. Nasii cuplului vor fi fostul secretar de stat, Ovidiu Flori si sotia acestuia, cei doi fiind prieteni apropiati ai cuplului Vasilescu - Manda. continuă pe Adevărul

NUNTA ANULUI in politica! Refuzata de Iohannis in functia de ministresa, Olguta Vasilescu preia functia de NEVASTA: I-a spus DA lui Manda (FOTO)

Se marita Olguta. Protejata lui Liviu Dragnea, respinsa de mai multe ori de Klaus Iohannis pentru functia de ministresa, i-a spus DA lui Claudiu Manda, senator PSD si presedintele Comisiei SRI din.

Olguta Vasilescu se marita cu Claudiu Manda - surse

Presedintele Comisiei de control SRI si fostul ministru al Muncii, senatorul Claudiu Manda si deputatul Lia Olguta Vasilescu se casatoresc in aceasta primavara, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice. Cei.

Listele PSD pentru alegerile europarlamentare: Rovana Plumb, Claudiu Manda si Robert Negoita s-au nscris n cursa

PSD nu si-a definitivat lista pentru alegerile europarlamentare, dar in cursa interna s-au inscris, pe langa actualii eurodeputati, mai multi lideri ai partidului, printre care Rovana Plumb, Claudiu Manda, Daniel Florea si Robert Negoita, potrivit unor surse din PSD citate de Mediafax.

Lia Olguta Vasilescu, CRITICI DURE la adresa ministrului Justitiei: Se misca foarte incet (VIDEO)

Vicepresedintele PSD, Lia Olguta Vasilescu, considera ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se misca incet, iar acest fapt a ajuns sa o nemultumeasca. Aceasta a mai afirmat, la TVR, in cadrul emisiunii.

Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, propusi din nou drept ministri de Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila i-a transmis, luni, presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare in care solicita din nou emiterea decretelor prezidentiale prin care Lia-Olguta Vasilescu sa fie numita in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii.

Claudiu Manda confirma ca se va casatori cu Lia Olguta Vasilescu

Claudiu MandasiLia Olguta Vasilescuau decis sa isi oficializeze relatia si sa devina o familie traditionala. Cei doi vor face cununia civila in perioada urmatoare, iar in primavara se.

NUNTA ANULUI! Ginerica da deja din casa: Da, e adevarat ca OLGUTA si-a gasit nasul...

Agitatie mare dupa ce Olguta Vasilescu si Claudiu Manda le-au luat fata lui Liviu Dragnea si Irinei Tanase, anuntand ca fac nunta. Ginerica a oferit cateva detalii despre nunta miercuri seara, la.

KLAUS IOHANNIS: Deprecierea leului - rezultatul guvernarii PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, cu privire la deprecierea leului in fata euro, ca PSD guverneaza prost si acest lucru se reflecta si in cursul de schimb.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )