Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Muncii simplifica procedura de obtinere a somajului tehnic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Muncii simplifica procedura de obtinere a somajului tehnic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a anuntat, astazi, documentele necesare angajatorului pentru a putea accesa fondurile destinate somajului tehnic. continuă pe Ziarul Bursa

Angajatorii pot depune solicitari pentru decontarea somajului tehnic al angajatilor

Angajatorii pot depune, de marti, la Ministerul Muncii, solicitare de decontare a somajului tehnic, a anuntat, luni, seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, dupa ce OUG privind reglementarea somajului tehnic a fost publicata, luni.

Certificatele de Situatie de Urgenta NU mai sunt necesare pentru obtinerea somajului tehnic- Ministerul Economiei

Guvernul a stabilit prin OUG 322020 ca Certificatele de Situatie de Urgenta NU mai sunt necesare pentru obtinerea somajului tehnic pentru salariatii angajatorilor care isi reduc sau isi intrerup activitatea ca urmare a efectelor epidemiei de SARS-CoV-2. Angajatorii vor depunde cereri insotite de declaratii pe propria raspundere, transmite Ministerul Economiei.

Bolos |Se poate prelungi perioada somajului tehnic in functie de problemele pe care le vom intalni

In sedinta de guvern organizata astazi, premierul si ministrii au adus clarificari ordonantelor de urgenta adoptate pana in prezent. Ioan Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, a declarat ca optiunea somajului tehnic este finantata din Programul.

Ministerul Muncii: Peste 600.000 de contracte de munca suspendate sau incetate

Ministerul Muncii anunta ca numarul contractelor de munca suspendate si incetate se ridica la peste 600. 000, majoritatea fiind in industria prelucratoare, hoteluri si restaurante sau comert cu ridicata.

Scenariu: Un milion de persoane trimise in somaj tehnic. Ministrul Muncii: Efortul bugetar, patru miliarde de lei

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta ca autoritatile au facut un scenariu conform caruia un milion de persoane ar urma sa fie trimise in somaj tehnic, in perioada starii de urgenta decretate de autoritati, situatie in care efortul bugetar pentru acoperirea indemnizatiilor acestora va fi de patru miliarde de lei.

Orban, despre ordonanta somajului tehnic pe timpul pandemiei: Vor fi controale

Pentru a ajuta companiile afectate de pandemie, Guvernul Romaniei a introdus Ordonanta 302020 referitoare la somajul tehnic. Acum, Orban vine cu mentiuni speciale referitoare la.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )