Libnet.ro
UNICEF

12:45

MINISTRUL MUNCII RASPUNDE ACUZATIILOR LUI SIEGFRIED MURESAN: Romania nu putea gazdui sediul Autoritatii Europene a Muncii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL MUNCII RASPUNDE ACUZATIILOR LUI SIEGFRIED MURESAN: Romania nu putea gazdui sediul Autoritatii Europene a Muncii

Ministrul Muncii Marius Budai raspunde acuzatiilor lui Siegfried Muresan conform carora Guvernul PSD - ALDE a refuzat ca Romania sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii, spunand ca Romania nu putea gazdui sediul Autoritatii Europene a Muncii dupa ce a condus negocierile pentru Regulamentul institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

MINISTRUL MUNCII: Suntem constienti de lipsa fortei de munca in Romania

Suntem constienti de lipsa fortei de munca in Romania, iar atunci cand mediul de afaceri se va apleca cu un pic cu mai multa empatie catre angajati, cu siguranta si randamentul lor va creste, a declarat, marti, intr-o conferinta de specialitate, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai.

UPDATE Budai ii raspunde lui Muresan: Romania nu putea candida pentru sediul Autoritatii Europene a Muncii dupa ce a condus negocierile pentru infiintare sa / Muresan: Este ca si cum ai spune ca o tara care gazduieste Campionatul Mondial de Fotbal nu poa

Ministrul Muncii, Marius Budai, ii raspunde lui Siegfried Muresan, sustinand ca Romania nu-si putea depune candidatura pentru a gazdui sediul Autoritatii Europene a MunciiAEM) deoarece detine presedintia rotativa a Consiliului UE, in mandatul careia s-a infiintat acest organism.

Budai ii raspunde lui Muresan: Romania nu isi putea depune candidatura pentru sediul Autoritatii Europene a Muncii dupa ce a condus negocierile pentru infiintarea acesteia

Ministrul Muncii, Marius Budai, ii raspunde lui Siegfried Muresan, sustinand ca Romania nu-si putea depune candidatura pentru pentru a gazdui sediul Autoritatii Europene a MunciiAEM) deoarece detine presedintia rotativa a Consiliului UE, in mandatul careia s-a infiintat acest organism.

SIEGFRIED MURESAN: Guvernul PSD - ALDE a refuzat ca Romania sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii

ALDE a refuzat ca Romania sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii, in conditiile in care Romania avea termen pana pe 6 mai sa se inscrie pentru a gazdui nou-infiintata autoritate, sustine europarlamentarul PNL, Siegfried Muresan.

Siegfried Muresan: Guvernul PSD-ALDE a refuzat ca Romania sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan acuza Guvernul ca refuza sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii, executivul nedepunand o candidatura in acest sens.

SIEGFRIED MURESAN: PNL e singurul partid care poate obtine ceva pentru Romania in Parlamentul European

Partidul National Liberal este singurul partid care poate obtine ceva pentru Romania in Parlamentul European si intreaga Europa asteapta ca PNL ''sa scape '' Romania si Europa de Liviu Dragnea, le-a spus eurodeputatul Siegfried Muresan sucevenilor prezenti la mitingul electoral de ieri.

Ministrul Muncii: Romania nu a facut inca nicio cerere de muncitori din afara UE. Firmele primesc subventii pentru angajarea ucenicilor

De la 1 ianuarie pana in prezent, tara noastra nu a facut nicio solicitare oficiala de muncitori din afara Uniunii Europene, a declarat marti ministrul Muncii, Marius Budai, dand asigurari ca, incepand din acest an, scolile profesionale vor avea 70. 000 de locuri disponibile. Datele statistice arata insa ca Romania se confrunta cu un deficit de forta de munca de aproximativ 1 milion de persoane.

Siegfried Muresan (PNL): Guvernul PSD - ALDE a REFUZAT ca Romania sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii

EuroparlamentarulPNLSiegfried Muresan acuza Guvernul ca a refuzat ca Romania sasa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii AEM). Temenul limita pentru inscriere era 6 mai, iar dar.

Siegfried Muresan (PNL): Guvernul a REFUZAT ca Romania sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii

EuroparlamentarulPNLSiegfried Muresan acuza Guvernul ca a refuzat ca Romania sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii AEM). Temenul limita pentru inscriere era 6 mai, iar dar Coalitia PSD-A.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )