Libnet.ro
UNICEF

20:47

Ordonantele militare 2 si 3 au dublat numarul celor trimisi in somaj

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ordonantele militare 2 si 3 au dublat numarul celor trimisi in somaj

000 de angajati au contractele de munca suspendate, a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, potrivit Agerpres. Daca in urma cu saptamana, ministrul de resort sustinea ca 200. 000 de contracte de munca au fost suspendate, numarul acestora s-a dublat dupa emiterea Ordonantelor militare nr. 2 si 3. continuă pe Ziarul Bursa

Ordonantele militare 2 si 3 au dublat numarul celor trimisi in somaj

000 de angajati au contractele de munca suspendate, a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, potrivit Agerpres. Daca in urma cu saptamana, ministrul de resort sustinea ca 200. 000 de contracte de munca au fost suspendate, numarul acestora s-a dublat dupa emiterea Ordonantelor militare nr. 2 si 3.

Care sunt amenzile daca nu respecti masurile luate prin ordonantele militare, in Romania

Incepand de astazi, 25 martie, a intrat in vigoare Ordonanta Militara 3, care aduce noi restrictii, dar si noi penalitati, in cazul in care nu se respecta procedurile enuntate in aceasta Ordonanta. Presedintele a spus ca persoanele peste 65 de ani nu mai au voie sa iasa afara din casa. in plus, armata va sprijini .

22 de cazuri noi de COVID-19, confirmate in Republica Moldova. in total, numarul celor infectati a ajuns la 199

Numarul celor infectati cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca. Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, a anuntat ca pe parcursul zilei de vineri, 27 martie, au fost confirmate alte 22 cazuri de infectare cu coronavirus, din 128 probe procesate. Patru cazuri sunt de import, iar alte 18 sunt de transmitere locala. in total, numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 199.

28 de cazuri noi de COVID-19, confirmate in R. Moldova. in total, numarul celor infectati a ajuns la 177

Numarul celor infectati cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca. Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, a anuntat ca pe parcursul zilei de joi, 26 martie, au fost confirmate alte 28 cazuri de infectare cu coronavirus. in total, numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 177.

24 de cazuri noi de COVID-19, confirmate in R. Moldova. in total, numarul celor infectati a ajuns la 149

Numarul celor infectati cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca. Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, a anuntat ca pe parcursul zilei de miercuri, 25 martie, au fost confirmate alte 24 cazuri de infectare cu coronavirus, din 153 probe procesate. in total, numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 149.

16 cazuri noi de COVID-19, confirmate in R. Moldova. in total, numarul celor infectati a ajuns la 125

Numarul celor infectati cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca. Ministerul Sanatatii a anuntat ca pe parcursul zilei de marti, 24 martie, au fost confirmate alte 16 cazuri de infectare cu coronavirus, din 104 probe procesate. in total, numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 125.

Gheorghe Flutur, dupa testul pozitiv: Nu am simptome Despre situatia de la Suceava: Numarul celor care au venit din strainatate a fost destul de mare. Inclusiv aseara a fost o cursa pe aeroport (VIDEO)

Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava, sustine ca numarul persoanelor venite in judet din strainatate a fost destul de mare, in conditiile in care inclusiv aseara a existat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )