Libnet.ro
UNICEF

13:00

SIEGFRIED MURESAN: Guvernul PSD - ALDE a refuzat ca Romania sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIEGFRIED MURESAN: Guvernul PSD - ALDE a refuzat ca Romania sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii

ALDE a refuzat ca Romania sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii, in conditiile in care Romania avea termen pana pe 6 mai sa se inscrie pentru a gazdui nou-infiintata autoritate, sustine europarlamentarul PNL, Siegfried Muresan. continuă pe Ziarul Bursa

Siegfried Muresan: Guvernul PSD-ALDE a refuzat ca Romania sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan acuza Guvernul ca refuza sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii, executivul nedepunand o candidatura in acest sens.

Siegfried Muresan (PNL): Guvernul PSD - ALDE a REFUZAT ca Romania sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii

EuroparlamentarulPNLSiegfried Muresan acuza Guvernul ca a refuzat ca Romania sasa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii AEM). Temenul limita pentru inscriere era 6 mai, iar dar.

MINISTRUL MUNCII RASPUNDE ACUZATIILOR LUI SIEGFRIED MURESAN: Romania nu putea gazdui sediul Autoritatii Europene a Muncii

Ministrul Muncii Marius Budai raspunde acuzatiilor lui Siegfried Muresan conform carora Guvernul PSD - ALDE a refuzat ca Romania sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii, spunand ca Romania nu putea gazdui sediul Autoritatii Europene a Muncii dupa ce a condus negocierile pentru Regulamentul institutiei.

Siegfried Muresan (PNL): Guvernul a REFUZAT ca Romania sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii

EuroparlamentarulPNLSiegfried Muresan acuza Guvernul ca a refuzat ca Romania sa gazduiasca Autoritatea Europeana a Muncii AEM). Temenul limita pentru inscriere era 6 mai, iar dar Coalitia PSD-A.

SIEGFRIED MURESAN: PNL e singurul partid care poate obtine ceva pentru Romania in Parlamentul European

Partidul National Liberal este singurul partid care poate obtine ceva pentru Romania in Parlamentul European si intreaga Europa asteapta ca PNL ''sa scape '' Romania si Europa de Liviu Dragnea, le-a spus eurodeputatul Siegfried Muresan sucevenilor prezenti la mitingul electoral de ieri.

RARES BOGDAN: Dupa castigarea alegerilor vom tranti guvernul PSD, urmand o lunga guvernare liberala

Candidatul liberal la europarlamentare Rares Bogdan a declarat astazi la mitingul electoral de la Suceava ca, dupa castigarea alegerilor din 26 mai si a referendumului initiat de presedintele Klaus Iohannis, PNL va face o coalitie cu partidele din opozitie, pentru ''a tranti '' guvernul PSD.

ştiri din Politica

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )