Libnet.ro
UNICEF

15:00

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Angajatorii nu trebuie sa avanseze de la ei platile pentru somaj tehnic. Se vor face direct de catre AJOFM (VIDEO)

B1 B1,
Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Angajatorii nu trebuie sa avanseze de la ei platile pentru somaj tehnic. Se vor face direct de catre AJOFM (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a precizat ca angajatoriinu trebuie sa avanseze de la ei platile pentru somaj tehnic. Fac precizarea, pentru clarificarea unor aspecte care au aparut in spat. continuă pe B1

Violeta Alexandru: Pensiile se recalculeaza. Nu e motiv de intrerupere a activitatii

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a tinut sa precizeze ca pensiile sunt recalculate in continuare, casele de pensii neavand niciun motiv pentru intreruperea activitatii.

Violeta Alexandru, anunt pentru acesti pensionari. Ce se intampla cu banii lor

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a facut astazi o conferinta de presa unde a precizat ce se va intaampla in acest context de coronavirus. Declaratiile vin dupa sedinta de guvern din cursul zilei de ieri. Violeta Alexandru, anunt pentru acesti pensionari Ministrul Muncii Violeta Alexandru a facut precizari cu privire la mai multe categorii de persoane.

Violeta Alexandru: 400.000 de contracte de munca sunt suspendate. Cand vor fi platiti banii pentru somaj tehnic

Un numar de 400. 000 de contracte de munca sunt suspendate in prezent, a declarat vineri ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, la Digi 24.

Violeta Alexandru: Exista 400.000 de contracte de munca suspendate in momentul de fata

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca un numar de 400. 000 de contracte de munca sunt suspendate in momentul de fata.

VIDEO Somaj tehnic: Violeta Alexandru cere angajatorilor sa pregateasca documentele

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a cerut vineri tuturor angajatorilor sa pregateasca documentele pentru accesarea somajului tehnic.

Violeta Alexandru: Pregatim noi masuri pentru PFA, cei pe drepturi de autor si intreprinderi individuale

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a precizat ca va continua sa ia masuri pentru sprijinirea PFA, a II intreprinderi individuale) si a celor cu drepturi de autor, acestea venind in completarea normelor privind somajul tehnic.

Ce se intampla cu banii pensionarilor din Romania. Ministrul Muncii, anunt de ultima ora

Pandemia de coronavirus a zdruncinat toate domeniile de activitate din temelii. Astfel, atat in mediul privat, cat si la stat, oamenii se gandesc daca vor mai avea locuri de munca, ce se intampla cu salariile, dar si cu pensiile lor. intr-o postare pe facebook, ministrul muncii, Violeta Alexandru a transmis romanilor sa stea linistiti pentru .

Coronavirus: Ministrul Muncii: in acest moment sunt suspendate 400.000 de contracte de munca Numarul s-a dublat intr-o saptamana

La acest moment sunt suspendate 400. 000 de contracte de munca, a declarat vineri, la Digi 24, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, potrivit Agerpres. Ea spunea, vinerea trecuta, ca erau suspendate aproximativ 200. 000 de contracte de munca, ceea ce inseamna ca numarul s-a dublat intr-o saptamana.

Ministrul Muncii: 458.000 de contracte de munca sunt suspendate

Circa 458. 000 de contracte de munca sunt suspendate in acest moment, dintre care 262. 000 sunt angajati trimisi in somaj tehnic de la inceputul crizei COVID-19, a declarat ministrul Muncii Violeta Alexandru pentru cursdeguvernare. ro.

MINISTRUL MUNCII: Urmarim cu strictete ca pensiile si salariile sa fie platite in calendarul cunoscut

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, afirma sa sunt bani in buget pentru plata pensiilor si salariilor si subliniaza ca urmareste cu strictete ca acestea sa fie platite in calendarul cunoscut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )