Libnet.ro
UNICEF

13:30

Violeta Alexandru: Nu putem opri lucrurile pe loc si pleca toti in concediu. Trebuie sa facem un efort si sa intelegem ca economia trebuie sa mearga mai departe

B1 B1,
Violeta Alexandru: Nu putem opri lucrurile pe loc si pleca toti in concediu. Trebuie sa facem un efort si sa intelegem ca economia trebuie sa mearga mai departe

Sa facem impreuna ca societate, angajati si angajatori tot ce este posibil ca lucrurile sa mearga in continuare inainte, a fost mesajul Violetei Alexandru, ministrul Muncii, care a mai adaugat ca. continuă pe B1

Violeta Alexandru: Romania nu se poate inchide, toti avem nevoie de resurse

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca vor fi luate curand primele masuri menite sa-i sprijine pe angajatii companiilor care au intrat intr-o situatie dificila din cauza crizei provocate de coronavirus.

Violeta Alexandru: Daca nu muncim, nu avem bani. Noi toti ii platim pe cei care deja stau acasa cu copiii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a atras din nou atentia asupra faptului ca firmele si institutiile publice trebuie sa-si continue activitatea acolo unde se poate pentru ca altfel angajatii raman fara bani.

Violeta Alexandru: Sunt 200.000 de contracte de munca suspendate. Ne-am pregatit cu o estimare de 300-400.000

Aproximativ 200. 000 de contracte de munca sunt suspendate in acest moment, in conditiile in care multe companii din Romania si-au oprit activitatea, iar numarul lor s-ar putea dubla, a declarat, vineri, la Digi 24, ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Ea a sustinut ca Guvernul are banii necesari pentru a plati somajul tehnic pentru angajatii cu contracte suspendate.

200.000 de contracte de munca au fost deja suspendate. Violeta Alexandru: Ne asteptam la un numar dublu.Vor urma noi decizii in functie de evolutie

Aproximativ 200. 000 de contracte de munca sunt suspendate in acest moment, in conditiile in care multe companii din Romania si-au oprit activitatea. Numarul lor s-ar putea dubla, a spus la Digi24 ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru - poza cu echipamentul de protectie cu care a facut furori pe internet

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a postat, marti seara, pe Facebook, o imagine cu echipamentul de protectie pe care il foloseste si care a facut valva pe internet. Ea spune ca incearca sa pastreze distanta sociala si vrea ca oamenii sa stie ca nu este niciun pericol daca intra in contact cu ea.

Violeta Alexandru: Daca nu muncim, nu avem bani. Parintii care stau acasa cu copiii sunt platiti tot din banii nostri

Ministrul Muncii a transmis un apel catre romani in care ii indeamna sa mearga la serviciu, in conditiile pandemiei de coronavirus, aratand ca deja noi toti ii platim pe cei care stau acasa cu copiii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )