Libnet.ro
UNICEF

06:15

De ce nu vrea PSD sa majoreze alocatiile? Ministrul Muncii: Sa facem pentru familie per total, nu strict pentru copii

B1 B1,
De ce nu vrea PSD sa majoreze alocatiile? Ministrul Muncii: Sa facem pentru familie per total, nu strict pentru copii

Ministrul Muncii, Marius Budai, a reusit sa incropeasca un soi de explicatie pentru care PSD-ALDE nu vor majorarea alocatiilor pentru copii. Asigurarea unui trai mai bun clar ca il facem si avem. continuă pe B1

ALOCATII 2019. Ministrul Muncii explica ce se intampla cu alocatiile

Ministrul Muncii, Marius Budai, a fost intrebat, marti, la dezbaterile din comisiile de buget-finante, pe marginea bugetului de stat pe 2019, de ce Guvernul nu majoreaza alocatiile copiilor din.

Ministrul Muncii, referitor la retragerea Olgutai Vasilescu: Orice persoana cu o experienta in spate e o pierdere pentru orice Guvern

Orice persoana care are o experienta in spate este o pierdere pentru orice Guvern, a declarat miercuri ministrul Muncii, Marius Budai, in legatura cu decizia Liei Olguta Vasilescu de a-si retrage candidatura pe.

Ministrul Muncii, intrebat daca sunt bani pentru pensii in martie: Vom vedea...

Ministrul Muncii a dat asigurari ca nu vor fi probleme cu plata pensiilor luna aceasta. intrebat daca sunt bani si pentru martie, Marius Budai a dat un raspuns uluitor: vom vedea. Ne-am asigurat.

Ministrul Muncii, anunt despre plata pensiilor

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarant ca luna aceasta nu vor fi probleme cu plata pensiilor. Ministrul nu a mai fost atat de sigur pe el atunci cand jurnalistii l-au intrebat daca exista banii necesari.

MARIUS BUDAI, MINISTRUL MUNCII SI JUSTITIEI SOCIALE: Prestatiile sociale, platite cu prioritate de la bugetul de stat si bugetele locale

Iingrijorarile persoanelor cu dizabilitati si ale asistentilor personali ale acestora, precum si criticile aduse de primarii din teritoriu cu privire la cheltuielile privind plata prestatiilor sociale au fost dezbatute, ieri, in comisiile reunite de buget-finante ale Parlamentului, cu prilejul avizarii bugetului Ministerului Muncii si Justitiei Sociale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )