Libnet.ro
UNICEF

08:00

Calin Popescu Tariceanu, atac necrutator la Ludovic Orban: Are o faza de nebunie sau e un plan bine alcatuit?

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, atac necrutator la Ludovic Orban: Are o faza de nebunie sau e un plan bine alcatuit?

Calin Popescu-Tariceanu a criticat in termeni duri initiativa presedintelui PNL, Ludovic Orban, de a face plangere penala pe numele premierului Viorica Dancila in cazul mutarii ambasadei. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, intalnire de TAINA cu Liviu Dragnea

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu s-au intalnit, luni, dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis de convocare a premierului Viorica Dancila la Cotroceni. Detalii AICI) Cei doi nu s-au intlnit ca de.

Tariceanu, DEZLANTUIT dupa mutarea lui Luovic Orban: Are o faza de NEBUNIE, mintea ii joaca feste

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca liderul PNL, Ludovic Orban, este intr-o faza de nebunie si din acest motiv a depus plangerea penala impotriva Vioricai Dancila. Evident ca.

Pilonul II de pensii - un mecanism util

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, ca Pilonul II de pensii este un mecanism util, pentru ca populatia imbatraneste, iar fondul de pensii de stat va avea foarte multe presiuni.

Ludovic Orban spune ca nu prezinta textul plangerii penale impotriva lui Dragnea si Dancila pentru a nu produce presiune

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, la Iasi, ca va prezenta public continutul sesizarii la momentul oportun, precizand ca n-o face acum, pentru a nu se interpreta ca ar fi vorba de vreo presiune. Orban a spus ca sesizarea se refera doar la Viorica Dancila si Liviu Dragnea, dar ca asta nu inseamna ca nu se poate face o extindere.

Reactia lui Daniel Zamfir la plangerea penala facuta de Ludovic Orban

Senatorul liberal Daniel Zamfir spune ca Ludovic Orban a facut plangerea penala Vioricai Dancila fara sa consulte Biroul Permanent al partidului. Nu este prima data cand Ludovic Orban ia o decizie fara.

Gabriela Firea: Plangerea penala a lui Ludovic Orban, o dovada de analfabetism juridic

Gabriela Firea a afirmat, joi, la Sinteza zilei, ca plangerea penala a liderului PNL, Ludovic Orban, care o vizeaza pe premierul Viorica Dancila, sunt in directa legatura cu cererile repetate de demisie ale.

Ludovic Orban: Nu pot sa accept ca un clan certat cu legea sa dinamiteze relatiile externe ale Romaniei

Ludovic Orban a declarat ca a decis sa depuna plangere penala impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea deoarece nu putea asista pasiv la distrugerea oricarei urme de credibilitate a Romaniei i.

Dragnea: Ludovic Orban risca sa fie acuzat de inducerea in eroare a organelor judiciare

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi, facand referire la demersul lui Ludovic Orban, ca exista un articol in Codul Penal care se refera la inducerea in eroare a organelor judiciare si persoana care face o.

Plangerea lui Ludovic Orban ajunge la DIICOT

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus joi trimiterea la DIICOT a plangerii formulate de presedintele PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila si a liderului PSD,.

Plangerea lui Ludovic Orban impotriva lui Dancila si Dragnea a ajuns la DIICOT

Ludovic Orban a depus o plangere penala la Parchetul General impotriva premierului Viorica Dancila si a liderul PSD Liviu Dragnea. Plangerea, insa, a ajuns la DIICOT. in plangerea se aduc acuzatii de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2863 seconds )