Libnet.ro
UNICEF

13:30

Liviu Dragnea, atac la Iohannis dupa plangerea penala a lui Orban: O acuzatie DEMENTA facuta de aceasta unealta. E conceputa si redactata la Cotroceni (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, atac la Iohannis dupa plangerea penala a lui Orban: O acuzatie DEMENTA facuta de aceasta unealta. E conceputa si redactata la Cotroceni (VIDEO)

Liviu Dragnea declara razboi pe fata presedintelui Klaus Iohannis dupa plangerea penala depusa de Ludovic Orban privind inalta tradare si divulgare de informatii secreta in scandalul mutarii ambasadei di. continuă pe B1

Liviu Dragnea, acuzatii grave dupa plangerea facuta pe numele premierului Dancila: Aceasta sesizare e conceputa si redactata la Cotroceni

Liviu Dragneaa facut declaratii despre lucrurile discutate cu premierul Croatiei. Seful Camerei Deputatilor spune ca sunt multe domenii de interes comune intre Romania si Croatia si ca.

Luterane NU Uita, Romania Nu-i a Ta! Protest anti-Iohannis la Cotroceni, dupa plangerea penala impotriva lui Dancila (FOTO)

Sustinatorii PSD incearca organizarea unui protest in fata Palatului Cotroceni ca raspuns pentru depunerea plangerii penale impotriva premierului Viorica Dancila si a lui Liviu Dragnea sub acuzatiile de.

Olguta Vasilescu, aluzie la Colectiv, dupa plangerea penala impotriva lui Dancila: La ce mai vor sa dea foc, ca sa preia guvernarea?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu PSD), a vrut sa critice si ea plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea, dar nu prea i-a iesit. Ea a vrut sa-i.

Liviu Dragnea, atac la actiunile externe ale lui Iohannis: A stat la masa cu Kovoso, stat nerecunoscut de Romania (VIDEO)

In plin razboi intre presedintie si Guvern, Liviu Dragnea vine la randul sau cu o critica la adresa actiunilor externe la care participa Klaus Iohannis, acuzand ca a stat la masa cu Kosovo, stat.

Mesaj extrem de dur al lui Dragnea, dupa plangerea penala impotriva lui Dancila: il acuza pe Iohannis de tentativa de LOVITURA DE STAT si il ameninta pe Orban cu inchisoarea (VIDEO)

Liviu Dragneaa avut o iesire extrem de dura dupa ceLudovic Orbana depus o plangere penala impotriva sa, dar si impotriva premierului Viorca Dancila. in plangerea se aduc acuzatii de.

Strategia PSD, dupa plangerea penala impotriva lui Dancila. Punctajul partidului, copy-paste in comunicatele de presa. La ce au de gand sa dea foc acum?

Ca la fiecare criza politica, social-democratii au primit pe grupul de Whatsapp punctajul, regulile si linia discursului pe care trebuie sa-l aiba. Totul dupa ce Ludovic Orban a depus plangere penala impotriva.

Dragnea, reactie dura dupa plangerea pe numele lui Dancila: E o tentativa de lovitura de stat. E o actiune violenta si nedemocratica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi ca depunerea unei plangeri penale pe numele Vioricai Dancila de catre Ludovic Orban este o tentativa de lovitura si a subliniat ca formatiunea pe care o conduce nu e un partid de blegi.

Pas cu pas. Scenariile juridico-politice dupa ce Orban i-a reclamat la Parchet pe Viorica Dancila si pe Liviu Dragnea. Avocat: Ar fi un precedent periculos

Plangerea penala depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila ar putea genera un blocaj politic total. Teoretic, suspendarea, apoi demiterea premierului este posibila, dar specialistii in drept avertizeaza ca ar fi un precedent periculos ca un Guvern sa fie dat jos de actiunea procurorilor, mai ales in contextul actual, cand coalitia de guvernare e in razboi deschis cu Justitia.

S-A TERMINAT! Protest anti-Iohannis la Cotroceni, dupa plangerea PENALA impotriva lui DANCILA: Luterane NU Uita, Romania Nu-i a Ta

SustinatoriiPSD de pe Facebook incearcaorganizarea unui protest in fata Palatului Cotroceni, ca raspuns la demersul PNL impotriva premierului Dancila. Luterane NU Uita, Romania Nu-I a Ta.

Liviu Dragnea afirma ca s-a speriat, dupa ce, n sala de judecata, i-au aparut patru puncte albe pe telefonul mobil si textul se asculta: Sper sa fie o aplicatie la telefon

Liviu Dragnea a declarat marti ca s-a speriat dupa ce, in timp ce se afla in sala de judecata, unde avocatul sau Marian Nazat isi sustinea pledoaria, pe telefonul sau mobil au aparut patru puncte luminoase si textul se asculta.

ştiri din Politica

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )