Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea ii raspunde lui Iohannis in scandalul mutarii ambasadei: E pentru prima data cand un presedinte a indraznit sa spuna ca doar el are atributii pe politica externa

B1 B1,
Liviu Dragnea ii raspunde lui Iohannis in scandalul mutarii ambasadei: E pentru prima data cand un presedinte a indraznit sa spuna ca doar el are atributii pe politica externa

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit duminica seara despre atributiile presedintelui Klaus Iohannis in domeniul politicii externe, in contextul scandalului dintre Guvern si. continuă pe B1

Scandalul mutarii ambasadei, reactia Palestinei

Scandalul mutarii ambasadei. Reactia Palestinei Rectie dura a Palestinei la decizia luata de Romania, Cehia si Ungaria, care au blocat o declaratie a statelor membre UE ce-si propunea sa critice mutarea ambasadei americane de la Tel Aviv la Ierusalim.

Liviu Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis ca incalca legea: Ar trebui sa ceara mandat cand merge la Consiliul European

Liviu Dragnea ii da replica presedintelui Klaus Iohannis dupa ce acesta a acuzat-o pe viorica Dancila ca na mers in Israel sa discute despre mutarea ambasadei Romaniei fara a avea madat. Liderul PSD a.

Liviu Dragnea cere anchetarea jurnalistului Dan Tapalaga, care a dezvaluit o informatie pe surse: Cine din Guvern i-a dat documentul? Eu nu-l aveam. ncepe cineva investigatie?

Liviu Dragnea cere interventia procurorilor in cazul memorandumului secret adoptat de Guvern pe tema mutarii ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Liderul PSD a sustinut duminica seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca jurnalistul Dan Tapalaga, cel care a publicat primul informatia despre memorandum, ar trebui anchetat.

Tariceanu, atac la adresa UE, dupa Romania a blocat declaratia UE pe tema mutarii ambasadei SUA la Ierusalim: Este regretabil ca la nivelul UE nu exista consens

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, intervine in scandalul blocarii declaratiei UE privind condamnarea mutarii ambasadei SUA la Ierusalim. El afirma ca este regretabil ca la nivelul UE nu exist.

Romania, Cehia si Ungaria au blocat o declaratie comuna a UE de condamnare a mutarii ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim

Romania, Cehia si Ungaria au blocat o declaratie comuna a Uniunii Europene de condamnare a mutarii Ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim, relateaza postul israelian Canal 10, care citeaza surse diplomatice.

Romania, Cehia si Ungaria au blocat o declaratie comuna a UE de condamnare a mutarii ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim. Reactia MAE

Romania, Cehia si Ungaria au blocat o declaratie comuna a Uniunii Europene de condamnare a mutarii Ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim, relateaza postul israelian Canal 10, care citeaza surse diplomatice. Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei a comunicat ca s-a opus initiativei Uniunii Europeneintrucat s-a considerat ca textul este unul lipsit de echilibru.

Liviu Dragnea a facut ANUNTUL. Ce spune liderul PSD despre SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit, duminica seara, despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. Liderul social-democrat a afirmat ca exclude varianta suspendarii din func.

Liviu Dragnea, despre criticile aduse de Iohannis: Prin toate declaratiile pe care le face, presedintele incita la violenta

Presedintele Partidului Social Democrat PSD) si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lanseaza acuzatii grave la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Dragnea sustine ca, prin toate declaratiile pe care le.

Liviu Dragnea, replica dura pentru Klaus Iohannis: Sunt minciuni!

Liderul PSD Liviu Dragnea a catalogat drept minciuni atacurile presedintelui Klaus Iohannis referitoare la performantele economice ale Guvernului. Atacurile care au venit la adresa premierului.

Viorica Dancila, replica pentru Klaus Iohannis: Nu-mi voi da demisia sub nicio forma atat timp cat ma sustin Liviu Dragnea si coalitia PSD-ALDE (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi ca nu isi va prezenta demisia de la conducerea Guvernului. Aceasta a spus ca atata vreme cat beneficiaza de sprijinul lui Liviu Dragnea si al coalitiei de guvernare nu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )