Libnet.ro
UNICEF

16:46

PSD Cluj acuza ca persoane necunoscute au dat foc scarilor care duc spre sediu / Liderul organizatiei: Este anarhism curat!

Hotnews Hotnews,
 PSD Cluj acuza ca persoane necunoscute au dat foc scarilor care duc spre sediu / Liderul organizatiei: Este anarhism curat!

PSD Cluj a depus, joi, o plangere la Politie reclamand faptul ca persoane necunoscute au dat foc scarilor care duc spre sediul filialei judetene din Cluj-Napoca si la anexele sediului, fiind vorba despre anarhism curat, potrivit liderului organizatiei, transmite corespondentul Mediafax. continuă pe Hotnews

FOTO Incident la sediul PSD Cluj. Liderul local vorbeste de o mana criminala

O echipa de politisti a intervenit joi dimineata, 20 decembrie, la sediul PSD Cluj unde o persoana necunoscuta ar fi dat foc scarilor si unei usi.

Femeia din Vaslui care si-a ucis copilul nou-nascut si apoi i-a dat foc si-a primit sentinta. Cat timp va petrece dupa gratii

Femeia din Vaslui care si-a ucis copilul nou-nascut si mai apoi i-a dat foc si-a primit sentinta. Aceasta a fost condamnata la 15 ani si 8 luni de inchisoare, decizia judecatorilor Curtii de Apel Iasi fiind de.

Sediul PSD Cluj a fost din nou incendiat

Politistii clujeni au fost sesizati, joi dimineata, cu privire la un incendiu produs in zona sediului PSD, din Cluj-Napoca. Nu au fost victime, ci doar pagube materiale. Cercetarile vor fi continuate sub.

ştiri din Politica

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )