Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live, ora 11.00. Adrian Nastase, despre parcursul si performantele PSD si Guvernul Dancila

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 11.00. Adrian Nastase, despre parcursul si performantele PSD si Guvernul Dancila

Adrian Nastase, fost prim-ministru al Romaniei, vorbeste la Adevarul Live despre parcursul PSD, despre actuala guvernare, despre eterna problema a justitiei, dar si despre Romania in actualul context international. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 12.00. Cum planuieste sa castige Primaria Chisinaului candidatul sustinut de Basescu

Constantin Codreanu, candidat la Primaria Chisinaului din partea Partidului Unitatii Nationale PUN), condus de Traian Basescu si Anatol Salaru, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre sansele de a castiga cursa electorala, despre intelegerile pe sub masa pe care le fac unii candidati, dar si despre mesajele unioniste ale primarilor din Republica Moldova.

Adrian Nastase, despre Viorica Dancila: Poate deveni un tap ispasitor sau un om de autoritate

Fostul premier Adrian Nastase a vorbit miercuri, despre actualul guvern PSD-ALDE, dar si despre principalii actori ai Partidului Social Democrat. intrebat ce parere are despre Viorica Dancila ca prim-ministru,.

Adrian Nastase: Scutul de la Deveselu reprezinta o chestiune depasita. Probabil va fi preluat la Muzeul Tehnic in viitorul apropiat

Adrian Nastase, fost prim-ministru al Romaniei, a declarat, la Adevarul Live, ca scutul de la Deveselu ar fi depasit, daca tinem cont de evolutiile tehnologice din ultima vreme.

Ecaterina Andronescu torpileaza PSD: Nu a fost o idee buna de a taia locurile de la marile universitati. Nu era posibil sa revenim la editura unica. E impotriva UE

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a criticat, la Adevarul Live, decizia Ministerului Educatiei de a taia locurile finantate de stat de la marile universitati din Romania, printre care Bucuresti, Cluj si Timisoara. Andronescu sustine ca ideea fostului ministru Liviu Pop de a impune manualul unic - decizie respinsa de CCR- e contrara prevederilor europene. Cat despre mutarea Ambasadei la Ierusalim, Ecaterina Andronescu spune: nu ne putem juca.

Rodica Paleologue, fotomodelul care a cucerit lumea modei pariziene la 60 de ani, vine la Adevarul Live de la ora 11.30

Rodica Paleologue, romanca devenita fotomodel international de succes la Paris la varsta de 60 de ani, vorbeste despre cum a inceput povestea ei in moda si ce inseamna sa-ti definesti propriul stil.

Candidatul lui Basescu pentru Chisinau: Propaganda rusa arata ca in Romania sunt doar tigani si homosexuali. Andrei Nastase i-a fortat mana Maiei Sandu

Constantin Codreanu, candidat la Primaria Chisinaului din partea Partidului Unitatii Nationale PUN), a vorbit, la Adevarul Live, despre sansele de a castiga cursa electorala, despre intelegerile pe sub masa pe care le fac unii candidati, dar si despre propaganda rusilor in Republica Moldova.

Adevarul Live: Rodica Paleologue, fotomodelul care a cucerit lumea modei pariziene la 60 de ani

Rodica Paleologue, romanca devenita fotomodel international de succes la Paris la varsta de 60 de ani, vorbeste despre cum a inceput povestea ei in moda si ce inseamna sa-ti definesti propriul stil.

Adevarul Live Moldova, ora 18.00. Valeriu Munteanu, despre sansele sale la alegerile pentru Primaria Chisinau

Invitatul emisiunii Adevarul Live de luni, 23 aprilie, cu incepere de la ora 18. 00, este candidatul Partidului Liberal la functia de primar al Chisinaului, Valeriu Munteanu.

Candidatul lui Basescu la Primaria Chisinaului, la A.Live: Propaganda rusa arata ca in Romania sunt doar tigani, homosexuali si drumuri proaste

Constantin Codreanu, candidat la Primaria Chisinaului din partea Partidului Unitatii Nationale PUN), condus de Traian Basescu si Anatol Salaru, vorbeste, la Adevarul Live, despre sansele de a castiga cursa electorala, despre intelegerile pe sub masa pe care le fac unii candidati, dar si despre mesajele unioniste ale primarilor din Republica Moldova.

De ce crede Adrian Nastase ca au fost schimbati Grindeanu si Tudose: Nu au fost suficient de obedienti

Fostul premier si lider PSD Adrian Nastase crede ca Sorin Grindeanu si Mihai Tudose au fost schimbati din functia de prim ministru pentru ca nu au fost suficient de obedineti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )