Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live. Vasile Nastase, unul dintre liderii Opozitiei din Republica Moldova. Ce sanse au proeuropenii de peste Prut la alegeri?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Vasile Nastase, unul dintre liderii Opozitiei din Republica Moldova. Ce sanse au proeuropenii de peste Prut la alegeri?

Vasile Nastase, membru fondator al Platformei Civice Demnitate si Adevar, fratele lui Andrei Nastase, primarului ales, dar neinstalat al Chisinaului, vorbeste, la Adevarul Live, despre lupta politica de peste Prut: pe de o parte Igor Dodon si Vladimir Plahotniuc, pe de alta parte Maia Sandu si Andrei Nastase. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00. Vasile Nastase, unul dintre liderii Opozitiei din Republica Moldova. Ce sanse au proeuropenii de peste Prut la alegeri?

Vasile Nastase, membru fondator al Platformei Civice Demnitate si Adevar, fratele lui Andrei Nastase, primarului ales, dar neinstalat al Chisinaului, vorbeste, la Adevarul Live, despre lupta politica de peste Prut: pe de o parte Igor Dodon si Vladimir Plahotniuc, pe de alta parte Maia Sandu si Andrei Nastase.

Cum se va solutiona cazul minorului agresat de Politia Sectorului 3? Raspunde activistul Valeriu Nicolae la Adevarul Live, incepand cu ora 15.00

Cum se va solutiona cazul minorului agresat de Politia Sectorului 3 saptamana trecuta, care a scandalizat opinia publica, si in ce masura pot fi evitate abuzuri similare in viitor? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care incercam sa raspundem alaturi de activistul pentru drepturile copiilor si castigatorul Worlds Childrens Prize Valeriu Nicolae, incepand cu ora 15. 00, la Adevarul Live.

Ponta, la Adevarul Live:Asa zisa scrisoare impotriva lui Dragnea nu exista. Exista doar o negociere intre Dragnea si cei din jur. O sa le dea ceva

Fostul premier Victor Ponta va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre scandalul din PSD. Pica Dragnea? Cine vine in locul sau?.

VIDEO Un munte de prostie. Cum si bat joc autoritatile de unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume

Transalpina este drumul situat la cea mai mare altitudine din Romania si unul dintre cele mai spectaculoase din lume. Nu este insa finalizat, pentru ca patronul firmei care l-a construit a fost arestat acum 6 ani.

Unul dintre baschetbalistii injunghiati la Braila: S-au luat la cearta cu noi pentru ca sunt negru

Baschetbalistul Joseph McClain, unul dintre cei doi care au fost injunghiati la o terasa din Braila, banuieste ca a fost atacat din cauza ca este o persoana de culoare. S-au luat la cearta cu noi pe.

Unul dintre sportivii raniti la Braila, transferat la un spital din Capitala: Ce decizie ar putea lua baschetbalistii straini de la clubul Cuza Sport si ce informatii socante au iesit la iveala despre bodyguarzii clubului unde a avut loc atacul

Unul dintre baschetbalistii americani raniti in altercatia de la o terasa din Braila a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Capitala. Sportivul, in varsta de 24 de ani, a.

Surse: Un temut interlop e unul dintre atacatorii sportivilor americani injunghiati la Braila

Unul dintre principalii suspecti in cazul celor doi sportivi americani injunghiati la Braila ar fi un cunoscut membru al lumii interlope din oras, recidivist, care a fost inchis in trecut pentru infractiuni.

UPDATE Doi baschetbalisti americani au fost njunghiati n Braila. Cei doi au fost operati, unul dintre ei este transportat la Spitalul Floreasca din Bucuresti

Doi baschetbalisti americani, jucatori ai clubului Cuza Sport, au fost injunghiati, in noaptea de sambata spre duminica, pe o terasa din centrul Brailei. Amandoi au ajuns la spital si au fost operati, fiind la terapie intensiva. Unul dintre sportivi, care are plamanul perforat, a fost transportat la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Potrivit Agerpres, cei doi sportivi le-au spus cadrelor medicale ca vor sa fie transferati la un spital din America.

UPDATE Doi baschetbalisti americani au fost njunghiati n Braila. Cei doi au fost operati, unul dintre ei este transportat la Spitalul Floreasca din Bucuresti / UPDATE Joseph McClain: S-au luat la cearta cu noi pentru ca suntem negri. Nu a fost de la o fa

Doi baschetbalisti americani, jucatori ai clubului Cuza Sport, au fost injunghiati, in noaptea de sambata spre duminica, pe o terasa din centrul Brailei. Amandoi au ajuns la spital si au fost operati, fiind la terapie intensiva. Unul dintre sportivi, care are plamanul perforat, a fost transportat la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Potrivit Agerpres, cei doi sportivi le-au spus cadrelor medicale ca vor sa fie transferati la un spital din America. UPDATE 00:10 Joseph McClain a declarat pentru Antena 3. S-au luat la cearta cu noi pentru ca suntem negri. Nu aveau vreun argument, niciun motiv. Nu am spus nimic. Nu a pornit de la o fata. Un cunoscut interlop din Braila este principalul suspect in cazul atacului asupra celor doi baschetbalisti americani .

Eco Sud este partener oficial al campaniei Lets Do It, Romania! pentru al V-lea an

Eco Sud, unul dintre liderii pietei nationale in gestionarea deseurilor, este partener oficial al campaniei Lets Do It, Romania! pentru al V-lea an, reconfirmand sustinerea pentru protejarea mediului si a sanatatii populatiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )