Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Nastase, avertisment pentru Romania: Daca incendiul din Catalonia nu a reusit, poate reuseste la noi

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, avertisment pentru Romania: Daca incendiul din Catalonia nu a reusit, poate reuseste la noi

Fostul premier al Romaniei Adrian Nastase acuza invitarea in Romania de catre Partidul Popular Maghiardin Transilvania a unuia dintre liderii Partidului Democrat European Catalan. Acesta a lansat o. continuă pe Antena3

Adrian Nastase, despre modiificarile legislatiei fiscale: Este nevoie ca ele sa fie discutate, dar nu de persoane care isi plimba bicicletele, duminica, prin fata Guvernului

Fostul premier Adrian Nastase sustine ca din timp in timp este nevoie de modificari ale legislatiei fiscale, insa ca presedintele Klaus Iohannis este cel care are responsabilitatea dialogului politic.

Adrian Nastase, despre modificarile legislatiei fiscale: Este nevoie ca ele sa fie discutate, dar nu de persoane care isi plimba bicicletele, duminica, prin fata Guvernului

Fostul premier Adrian Nastase sustine ca din timp in timp este nevoie de modificari ale legislatiei fiscale, insa ca presedintele Klaus Iohannis este cel care are responsabilitatea dialogului politic.

Adrian Nastase, detalii mai putin cunoscute despre privatizarea Petrom. Se afirma ca ne-am vandut bogatiile tarii...

Adrian Nastase publica pe blogul sau un text in care lamureste aspectele privatizarii Petrom, parafata oficial in iulie 2004. Se afirma, in continuare, ca prin privatizarea Petrom.

Va fi varsare de SANGE! Vor IESI in strada. Trei PREVIZIUNI iNGROZITOARE pentru ROMANIA. Ce ne asteapta

Maria Ghiorghiu, femeia care a prevestit dezastrul din Colectiv, dar si alte evenimente triste, a facut noi previziuni cumplite pentru Romania. Totodata, aceasta a vorbit si despre un vis cutremurator.

Cum deblochezi un carucior pentru cumparaturi daca nu ai 50 de bani. Este cel mai tare truc (VIDEO)

Ti se intampla adeseori sa ajungi la supermarket si sa constati ca nu ai o moneda de 50 de bani pentru a lua un cos. Ei bine, un tanar a gasit solutia si la aceasta problema. Pentru.

Electrolux produce in Romania primul aragaz din lume cu functie de gatit la abur

Electrolux a inceput sa produca la fabrica sa de la Satu Mare primul aragaz din lume cu functie de gatit la abur o tehnologie specifica, pana acum, doar cuptoarelor incorporabile. Proiectarea aragazului a durat aproximativ 1 an, avand la baza un studiu privind preferintele consumatorilor. Productia a inceput in septembrie 2017, iar pana in prezent au fost realizate cateva mii de asemenea produse. Potrivit directorului Dietmar Bloemer, din 2018 este prevazut exportul acestui produs in tarile din spatiul european.

Peste 875 milioane Euro pentru fermieri, plati directe din fonduri UE

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) informeaza luni ca suma totala autorizata la plata pana luni, ca avans aferent Campaniei 2017 de plati directe, este de 875,25 milioane euro pentru un numar de 727. 214 fermieri care au depus Cerere unica de plata pentru fondurile europene.

Patriarhia Romana - mesaj de compasiune si rugaciune pentru victimele atacului armat din Texas

Patriarhia Romana a transmis luni, intr-un comunicat, un mesaj de compasiune si rugaciune pentru victimele atacului armat comis duminica intr-o biserica baptista din statul american Texas.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )