Libnet.ro
UNICEF

16:45

Adrian Nastase: Dragnea a facut prea multe compromisuri n privinta legilor justitiei, iar timpul a trecut n defavoarea lui

Hotnews Hotnews,
 Adrian Nastase: Dragnea a facut prea multe compromisuri n privinta legilor justitiei, iar timpul a trecut n defavoarea lui

Fostul premier al Romaniei Adrian Nastase a declarat sambata ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, a facut numeroase compromisuri in privinta legilor justitiei, iar timpul a trecut in devafoarea lui, sustinand ca legea amnistiei ar fi trebuit data de mult timp, noteaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Adrian Nastase, despre Legile Justitiei:Dragnea a facut prea multe compromisuri, iar timpul a trecut in defavoarea lui. Ce spune despre Dancila

Fostul premier Adrian Nastase a declarat despre Legile Justitiei ca sunt nefericite si a spus despre Liviu Dragnea ca a facut prea multe compromisuri, in timp ce a laudat-o pe Viorica Dancila, chiar daca are unele mici probleme de exprimare.

Adrian Nastase, critici la adresa lui Liviu Dragnea

Fostul premier, Adrian Nastase sustine ca Liviu Dragnea a facut prea multe compromisuri in privinta legilor justitiei. Dupa parerea mea, el a oscilat foarte tare. A incercat sa faca diverse.

Dragnea, CRITICAT de Nastase. Nu pentru ca distruge statul de drept, ci pentru n-a dat MAI REPEDE legea pentru AMNISTIE si GRATIERE!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este criticat de un fost sef al partidului, Adrian Nastase. Fostul premier il acuza pe Dragnea de faptul ca a facut prea multe compromisuri in privinta legilor.

Mama lui Adrian Nastase a murit: Nu mai putea sa-mi vorbeasca. Ma privea fix cu ochii ei incredibil de albastri

Mama lui Adrian Nastase a murit, sambata, la varsta de 90 de ani. Anuntul a fost facut de fostul premier pe blogul personal.

Adrian Nastase a ajuns s-o laude pe Viorica Dancila: Face o treaba foarte buna, chiar daca are unele MICI probleme de exprimare

Fostul premier Adrian Nastase a laudat-o, sambata, pe Viorica Dancila, chiar daca are unele mici probleme de exprimare. Multi critica pentru unele mici probleme de exprimare, faptul ca nu este atenta.

Adrian Nastase este in doliu: S-a topit incet. Nu mai putea sa-mi vorbeasca

Fostul premier Adrian Nastase este in doliu. Mama sa a murit sambata la varsta de 90 de ani. anuntul a fost facuit chiar de fostul lider PSD intr-un mesaj publicat pe blogul personal. Sarbatorirea.

Mama lui Adrian Nastase a murit

Fostul premier Adrian Nastase e in doliu. Mama sa a incetat astazi din viata. Sarbatorirea Zilei nationale a Frantei din acest an imi va ramane adanc in memorie. Astazi s-a stins din viata mama mea. Impl.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3206 seconds )