Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Nastase face analiza situatiei din PSD. Cate conflicte trebuie sa gestioneze partidul si Guvernul Dancila si cum va fi afectat PSD de lipsa prezidentiabilului

Adevărul Adevărul,
Adrian Nastase face analiza situatiei din PSD. Cate conflicte trebuie sa gestioneze partidul si Guvernul Dancila si cum va fi afectat PSD de lipsa prezidentiabilului

Fostul premier Adrian Nastase a facut pe blogul personal o analiza a situatiei din PSD, prezentand principalele problemecu care se confrunta partidul si ce ar trebui sa faca. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Vom pregati motiunea de cenzura pentru darmarea Cabinetului Dancila / Vom negocia inclusiv cu parlamentari din PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca partidul sau va pregati o motiune de cenzura pentru daramarea Cabinetului Dancila si ca va forma, in acest sens, o echipa mai larga de negociere cu toate grupurile parlamentare si cu fiecare parlamentar, inclusiv cu parlamentari din PSD. Devine o necesitate absoluta ca Guvernul Dancila sa plece, a spus Orban.

Dezvaluire despre una dintre femeile insultate la Scoala de Vara a femeilor din PSD

Un protestatar a jignit femeile de la Scoala de Vara a Organizatiei de Femei din PSD. Le-a facut analfabete, le-a spus ca nu pun mana pe o carte si ca stiu drumul doar pana la coafor. Printre femeile.

Dancila: Sa nu ne imbrancim in An Centenar! / Protest la reuniunea femeilor din PSD: Marioneta lui Dragnea, analfabeta! Hotii, la puscarie! (VIDEO)

La Pavilionul Expozitional din Constanta are loc vineri Scoala politica de vara a femeilor din PSD. Mai multi protestatari au venit si ei pentru a le transmiteurari de bine participantilor. Viorica.

Protest la reuniunea femeilor din PSD: Marioneta lui Dragnea, analfabeta! Hotii, la puscarie! (VIDEO)

La Pavilionul Expozitional din Constanta are loc vineri Scoala politica de vara a femeilor din PSD. Mai multi protestatari au venit si ei pentru a le transmiteurari de bine participantilor. Viorica.

Protest la reuniunea femeilor din PSD din Mamaia

Mai multe persoane s-au adunat, astazi, in fata Pavilionului Expozitional din Mamaia unde are loc reuniunea femeilor din PSD, cu intentia de a protesta in momentul sosirii lui Liviu Dragnea si a Vioricai Dancila. Protestatarii au tricouri pe care scrie Fara penali si mesaje anti PSD, dar si steagul tricolor, transmite News. ro.

Sa vina Diaspora, ca noi ne pi**m pe ea! Imagini REVOLTATOARE cu Niculae Badalau, unul dintre cei mai importanti baroni din PSD (VIDEO)

Imagini revoltatoare cu unul dintre cei mai importanti baroni din PSD. Un video care il are in prim-plan pe senatorul PSD Niculae Badalau, primind o dedicatie la o petrecere de manele cu versurile sa vina.

Adrian Nastase, mesaj dur pentru PSD: Resursele umane ale partidului, sursa crizei de incredere

Resursele umane ale PSD reprezinta sursa crizei de incredere, iar pentru electoratul PSD absenta unui candidat propriu in alegerile prezidentiale de anul viitor inseamna, la acest moment, o veritabila criza a.

Adrian Nastase: Atacurile impotriva PSD sunt determinate de carentele profesionale ale celor insarcinati sa conduca / Absenta unui candidat propriu la prezidentiale inseamna o criza a identitatii politice

O parte din tensiunile din societate si atacurile impotriva PSD sunt determinate de evidentele carente profesionale ale unei parti din cei insarcinati sa conduca ministere, agentii sau alte institutii.

Bomba! Cine sunt adversarii lui Liviu Dragnea din PSD

Ultima sedinta a Comitetului Executiv al PSD a aratat pentru prima oara o erodare a autoritatii lui Liviu Dragnea printre social-democrati. Desi nu a dus lipsa de contestatari nici pana acum, opozantii.

Prima reactie din PSD dupa ce Gabriela Firea a cerut demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a afirmat, sambata, ca Partidul Social Democrat ar trebui sa aiba un Guvern mai performant decat cel din prezent. Totodata, chestionata ce parere are cu privire la faptul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )