Libnet.ro
UNICEF

07:15

Adrian Nastase: PSD are de gestionat tot mai multe crize. Ce urmeaza?

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase: PSD are de gestionat tot mai multe crize. Ce urmeaza?

Adrian Nastase a publicat vineri pe blogul sau o analiza a situatiei in care se afla in prezent Partidul Social Democrat. De-a lungul anilor petrecuti in politica, eu am considerat ca nu poti sa gestionezi. continuă pe Antena3

O tanara din Iasi ar fi baut 4 litri de tuica. Medicii spun ca tot mai multe femei ajung la spital din cauza alcoolului

Reprezentantii Spitalului de Urgenta Sfantul Spiridon din Iasi sustin ca, in ultimele zile, s-au confruntat cu mai multe cazuri de femei care au ajuns la spital din cauza alcoolului. Recordul absolut in privinta consumului a fost inregistrat de o femeie careia i s-a facut dupa ce ar fi baut, conform propriei declaratii, 4 litri de tuica.

Adrian Nastase, despre colaborarea cu ambasada Rusiei a Fundatiei Nicolae Titulescu: Ramanand fideli angajamentelor Romaniei fata de NATO si UE, situatia de vecinatate ne obliga sa comunicam

Fundatia Europeana Nicolae Titulescu, printr-o scrisoare semnata de Adrian Nastase, a oferit mai multe precizari, in exclusivitate pentru B1. ro, in legatura cu implicarea institutiei in evenimentele din 15.

Document. Adrian Nastase il acuza pe Basescu de vanzarea bancilor si a industrieiromanesti

Fostul premier Adrian Nastase a publicat pe blog un memorandum semnat , in anul 2000, de Traian Basescu, in calitate de ministru al Transporturilor, cu Banca Mondiala. Puteti vedea cine este autorul angajamentului incalificabil de privatizare a Petrom si a intregii industrii romanesti, scrie Nastase.

Adrian Nastase a prezentat un document-bomba: Basescu, o mare ticalosie, vanzarea bancilor si a industriei romanesti

Un document-bomba a fost publicat de fostul premier Adrian Nastase pe blogul sau. Fostul lider social - democrat sustine ca Traian Basescu ar fi vandut bancile si industria romanesti. Din cand in cand,.

Victor Ponta: Liviu Dragnea m-a invitat de mai multe ori sa petrec vacanta in Brazilia. I-am explicat... (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a dezvaluit joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea l-a invitat de mai multe ori sa isi petreaca vacantele la casa liderului PSD din Brazilia,.

Sunt semnale tot mai puternice ca lumea se va confrunta cu o noua criza economica

Sunt semnale tot mai puternice ca lumea se va confrunta cu o noua criza economica. Deja expertii Fondului Monetar International au tras semnalul de alarma. Iar Romania nu va fi ocolita. Euro ar putea.

Romania, printre tarile cu cele mai multe victime ale sclaviei moderne in Marea Britanie

Sclavia moderna este o realitate in Marea Britanie, iar Romania figureaza printre tarile cu cele mai multe victime in aceasta tara, arata date oficiale ale Guvernului de la Londra.

Ambasadorul Croatiei la Bucuresti a vizitat Universitatea Valahia si mai multe uzine din industria de aparare

Ambasadorul Republicii Croatia in Romania, Davor Vidis, a vizitat, joi, mai multe uzine din judetul Dambovita, care activeaza in industria de aparare, dupa ce, in cursul diminetii, a purtat discutii cu reprezentantii autoritatilor locale si ai Universitatii Valahia din Targoviste, in perspectiva initierii unor parteneriate bilaterale.

Greva japoneza in mai multe cariere miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia

Angajatii de la mai multe cariere de exploatare a carbunelui din cadrul Complexului Energetic Oltenia CEO) au demarat, incepand de ieri, o actiune de protest. Acestia se afla in greva japoneza, iar sindicalistii nu exclud sa se ajunga chiar si la greva generala.

Veste URIASA pentru toti romanii: Vor primi mai MULTE PENSII fiecare! De ce documente ai nevoie pentru a solicita BANII...

Cei care au lucrat in strainatate in mai multe tari pot solicita pensia pentru fiecare dintre tarile in care au fost lucratori calificati. in functie de legislatia fiecarei tari, pot beneficia de o.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )