Libnet.ro
UNICEF

10:00

Deputatii dezbat motiunea simpla pe Justitie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deputatii dezbat motiunea simpla pe Justitie

Plenul Camerei Deputatilor dezbate astazi motiunea simpla, initiata de PNL si USR, intitulata Ministrul Justitiei, un ministru de nota 4 patru), in care cer demisia lui Tudorel Toader, pe care il acuza, in 20 de puncte, ca prin comportamentul sau a abandonat Justitia in mana infractorilor si a trimis Romania in trecut, in perioada Nastase-Stanoiu, in care dosarele se rezolvau in sedinte de partid. continuă pe Ziarul Bursa

Zi cruciala pentru Justitie. Deputatii dezbat motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader

Zi cruciala pentru Justitie. incep dezbaterile in Parlament pe tema motiunii simple impotriva ministrului Justitiei, motiune care va decide daca Tudorel Toader ramane sau nu in.

Tudorel Toader, chemat la raport in Parlament. Deputatii dezbat azi motiunea impotriva ministrului Justitiei

Deputatii dezbat marti motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Liberalii, cei care au depus motiunea, considera ca a sosit si vremea evaluarii lui Toader, cel care la randul sau i-a evauat pe Laura Codruta Kovesi si Augustin Lazar, propunand revocarea acestora.

Dragnea, despre votul la motiunea simpla impotriva lui Toader: Eu nu pot sa intorc niciodata la spate mana deputatilor PSD

Liviu Dragnea a lasat de inteles, marti, ca nu le va cere colegilor social-democrati din Camera Deputatilor sa nu voteze motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader.

Tariceanu, despre motiunea pe Justitie: E dreptul Opozitiei sa o faca

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al ALDE, a declarat, astazi, in legatura cu motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, ca e dreptul Opozitiei sa o depuna, dar este obligatia majoritatii sa voteze impotriva acesteia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )