Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea a explicat motivul pentru care Ion Iliescu a lipsit de la Congresul extraordinar al PSD

Antena3 Antena3,
Dragnea a explicat motivul pentru care Ion Iliescu a lipsit de la Congresul extraordinar al PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat marti seara la Antena 3 absenta fostilor lideri ai partidului Ion Iliescu si Adrian Nastase de la Congresul extraordinar al partidului care a avut loc la sfarsitul. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Viorica Dancila a vrut sa ajunga al doilea om din PSD

Premierul Viorica Dancila afirma ca, desi initial anuntase ca nu va candida pentru o functie in PSD, a primit numeroase telefoane de la lideri ai partidului care i-au transmis ca trebuie sa candideze. Am.

Motivul pentru care este bine sa pui un burete umed in figider! Afla ce beneficii aduce

Consumul de fructe si legume este bun pentru organism, deoarece ele contin minerale, antioxidanti si fibre care protejeaza impotriva bolilor de inima sau cancerului. Sunt fructe pe care le punem la frigider ca.

Motivul pentru care Spotify s-a extins in Romania. Legatura cu bursa de pe Wall Street

Dupa mai multi ani de asteptari, celebra aplicatie de muzica online Spotify a intrat oficial si pe piata oficial din Romania, pe 12 martie. Serviciul s-a lansat cu o versiune gratuita si una premium.

Motivul pentru care Polgar Levente a trebuit sa abandoneze la Arctic Ultra. Ce s-a intamplat cand a apasat butonul SOS

Motivul pentru care Polgar Levente a trabuit sa abandoneze in ultramaratonul 6633 Arctic Ultra a fost faptul ca a solicitat ajutorul oganizatorilor. Levi nu mai putea fi lasat sa mearga mai departe nici in afara concursului, pentru ca era impotriva regulamentului.

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru: Motivele pentru care anumite suflete se atrag

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru au explicat la Adevaruri ascunse motivele pentru care anumite suflete se atrag. Exista anumite compatibilitati care fac ca doi oameni sa se simta comfortabil unul in.

Profesoara Corina Vasile, pentru care s-a sinucis elevul care ii era iubit, si-a cladit o noua viata departe de Romania (FOTO)

Profesoara Corina Vasile, cea pentru care s-a sinucis elevul Bogdan Costache, a uitat de Romania. Profesoara de romana a plecat, impreuna cu sotul ei, in Marea Britanie imediat dupa ce elevul s-a sinucis.

Rex Tillerson, demis pe Twiiter de Donald Trump, nu stie motivele pentru care a fost indepartat din functie

Rex Tillerson nu a discutat cu Donald Trump inainte de demiterea sa si nu cunoaste motivele pentru care a fost inlocuit din functie cu seful CIA Mike Pompeo, scrie AFP, care citeaza un inalt oficial al departamentului de Stat.

Rex Tillerson, demis pe Twitter de Donald Trump, nu stie motivele pentru care a fost indepartat din functie

Rex Tillerson nu a discutat cu Donald Trump inainte de demiterea sa si nu cunoaste motivele pentru care a fost inlocuit din functie cu seful CIA Mike Pompeo, scrie AFP, care citeaza un inalt oficial al departamentului de Stat.

Motivul pentru care pescarii sportivi din Buzau mai au de asteptat pana sa-si arunce unditele in Dunare

Din poarta in poarta. Asa sunt plimbati unii amatori de pescuit sportiv care si-au propus sa isi incerce unditele pe malul Dunarii. La Buzau, la biroul care elibereaza permisul de pescuit nu lucreaza nimeni. Nici filiala regionala a Agentiei Nationale de Pescuit si Acvacultura Muntenia nu poate elibera permise, din simplul motiv ca stocul tiparit a fost deja epuizat, iar un alt stoc nu a fost livrat.

Liviu Dragnea, mesaj ACID pentru Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu: Cine este cunoscut, este cunoscut de ceva timp

Liviu Dragnea a avut un mesaj acid pentru Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu, care s-au plans ca nu au fost lasati sa-si sustina discursurile la Congresul PSD, iar in cele din urma, s-au retras din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )