Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ecaterina Andronescu, la Adevarul Live: Acesta e cel mai slab guvern PSD. Si mai in spate de Nastase daca ne ducem, e aceeasi concluzie

Adevărul Adevărul,
Ecaterina Andronescu, la Adevarul Live: Acesta e cel mai slab guvern PSD. Si mai in spate de Nastase daca ne ducem, e aceeasi concluzie

Senatorul Ecaterina Andronescu, membru marcant al PSD, a declarat, la Adevarul Live, ca se asteapta sa fie exclusa din partid dupa ce i-a cerut cerut demisia lui Liviu Dragnea. Ecaterina Andronescu sustine ca Guvernul Dancila este cel mai slab Executiv din istoria PSD. continuă pe Adevărul

Disidenta Ecaterina Andronescu, la Adevarul Live, de la ora 14.00. Ce mesaje a primit din PSD dupa atacul la Dragnea

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu va explica, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, de ce i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea, pe cine vede la conducerea PSD si cat de revoltati sunt liderii social-democrati de maniera autoritara in care este condus partidul.

Ecaterina Andronescu continua atacurile la adresa conducerii social-democratilor: Acesta este CEL MAI SLAB GUVERN al PSD!

Senatoarea Ecaterina Andronescu isi continua atacurile la adresa actualei conduceri a partidului, precum si la adresa Guvernului Dancila. Ea considera ca acest guvern este cel mai slab din istoria.

Ecaterina Andronescu, ntrebata daca guvernul Dancila este cel mai slab din istoria PSD: Cred ca da / PSD poate sa dea guverne mult mai performante

PSD poate sa dea guverne mult mai performante, acesta fiind al doilea motiv al scrisorii prin care s-a cerut zilele trecute demisia conducerii partidului, a declarat luni, la Adevarul live, senatoarea PSD Ecaterina Andronescu, potrivit Agerpres.

Ce spune Ecaterina Andronescu despre prima intalnire cu Dragnea, la inceputul anilor 2000

Senatorul Ecaterina Andronescu, membru PSD care i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea, a povestit la Adevarul Live momentul primei intalniri cu actualul sef al social-democratilor, la inceputul anilor 2000, cand Dragnea d-abia intrase in partid.

VIDEO Ecaterina Andronescu continua atacurile la liderul partidului: PSD a ajuns la 25%. Ceva ne-a adus aici, ceva sau cineva

Ecaterina Andronescu, fost ministru al educatiei si fost lider al PSD Bucuresti, continua atacul lansat la adresa presedintelui partidului, Liviu Dragnea, si sustine ca este inacceptabil ca partidul sa ajunga la 25% sustinere, precizand ca ceva sau cineva a adus partidul aici.

Alice Minoiu si Mihai Cacoveanu vorbesc despre Gala Regal de Balet, la ora 13:30, la Adevarul Live

Balerina Alice Minoiu si Mihai Cacoveanu de la Asociatia Nevoia de Educatie vorbesc de la ora 13. 30, la Adevarul Live, despre spectacolul pe care il organizeaza pe3 septembrie. Gala Regal de Balet la TNB este dedicata celebrarii Centenarului Marii Uniri de la 1918, in care balerini straini si romani, care profeseaza in intreaga lume, se vor reuni in Sala Mare a Teatrul National din Bucuresti.

Ecaterina Andronescu: Ma astept sa fiu exclusa din PSD / Eu am intrat n partid cnd partidul era n opozitie, domnul Dragnea a intrat n partid cnd partidul era la guvernare

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a declarat luni ca se asteapta sa fie exclusa din partid, dar si-a exprimat speranta ca acest lucru sa nu se intample dupa 22 de ani de munca in cadrul formatiunii, informeaza Agerpres.

Ecaterina Andronescu spera sa nu fie exclusa din PSD

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a declarat luni ca se asteapta sa fie exclusa din partid, dar si-a exprimat speranta ca acest lucru sa nu se intample dupa 22 de ani de munca in cadrul.

Ecaterina Andronescu, despre atacurile la care a fost supusa dupa ce a cerut demisia lui Dragnea: Ma intreb daca nu cumva a fost un ordin din interior

Ecaterina Andronescu a povestit ca dupa ce a publicat scrisoarea adresata colegilor din PSD, in care cerea demisia lui Liviu Dragnea, a devenit dusman pentru unii si se intreba daca nu cumva a fost ordine din.

Adevarul Live, ora 13.00:Imaginea Romaniei o ia razna pe miriste

Prim-ministrul Viorica Dancila a adresat o scrisoare lui Jean-Claude Juncker, presedintele CE, in care vorbeste despre lideri politici romani ale caror actiuni si vorbe reprezinta incercari de inlaturare violenta a unui guvern legitim. Comunicatul, preluat acum de cea mai mare parte a mass-media din Romania, starneste o emotie reala in cancelariile europene.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2362 seconds )