Libnet.ro
UNICEF

19:45

Eugen Tomac, despre invalidarea alegerilor din Chisinau: Acolo se aplica PRINCIPIUL LUI STALIN fara a mai mima nimic

B1 B1,
Eugen Tomac, despre invalidarea alegerilor din Chisinau: Acolo se aplica PRINCIPIUL LUI STALIN fara a mai mima nimic

Presedintele PMP, Eugen Tomac, reactioneaza dur in scandalul din Republica Moldova generat de invalidarea alegerii lui Andrei Nastase drept primar al Chisinaului. Tomac sustine ca Republica Moldova este un. continuă pe B1

Igor Dodon, despre invalidarea alegerilor din Chisinau. Avem de-a face cu justitie selectiva

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a comentat miercuri pe contul sau de Facebook decizia instantei de a invalida alegerile pentru Primaria Chisinau, castigate de Andrei Nastase, candidatul Partidului.

Pavel Filip, despre invalidarea alegerilor din Chisinau: E ultimul lucru pe care ni l-am dorit

Premierul Pavel Filip a comentat, in deschiderea sedintei Guvernului, decizia Judecatoriei Chisinau de invalidare a rezultatelor alegerilor. Decizia ridica multe semne de intrebare, apar diverse speculatii, care nu sunt in favoarea actualei guvernari, a declarat Pavel Filip.

R.Moldova: Delegatia UE cere o procedura de apel transparenta dupa invalidarea alegerilor pentru Primaria Chisinau / Ambasada SUA: Invalidarea neasteptata si netransparenta a scrutinului, o evolutie ngrijoratoare

Delegatia Uniunii Europene in Republica Moldova considera ca Andrei Nastase a fost desemnat de electorat ca primar al Chisinaului si cere o procedura de apel corecta si transparenta dupa invalidarea alegerilor municipale, scrie Agerpres. Si Ambasada SUA, precum si seful Misiunii UE la Chisinau, si-au exprimat ingrijorarea in legatura cu decizia neasteptata si netransparenta de invalidare a alegerilor pentru functia de primar al capitalei Moldovei.

Delegatia UE n Republica Moldova cere o procedura de apel transparenta dupa invalidarea alegerilor municipale din Chisinau

Delegatia Uniunii Europene in Republica Moldova considera ca Andrei Nastase a fost desemnat de electorat ca primar al Chisinaului si cere o procedura de apel corecta si transparenta dupa invalidarea alegerilor municipale, scrie Agerpres.

Adevarul Live, ora 18.00. Valeriu Munteanu, despre rezultatul liberalilor in alegerile din Chisinau si sansele unei coalitii proeuropene la parlamentare

Vicepresedintele Partidului Liberal Valeriu Munteanu este invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de marti, 19 iunie. Ex-candidatul liberalilor la functia de primar de Chisinau va explica de ce a luat doar 3,5% in alegerile din Chisinau si de ce chisinauienii au preferat sa dea votul pentru Andrei Nastase.

Protest la primaria din Chisinau. Mandatul lui Andrei Nastase in calitate de primar este invalid - VIDEO

Zeci de oameni s-au adunat in fata primariei din Chisinau si scandeaza Nastase e primarul. Printre protestatari sunt si deputati PLDM, liderul si membrii PAS, dar si fostul primar al capitalei, Dorin Ch.

Dionis Cenusa: Invalidarea alegerilor este un adevarat soc politic pentru sustinatorii lui Andrei Nastase

Invalidarea rezultatelor alegerilor de catre instanta de judecata reprezinta un adevarat soc politic pentru cei care au sustinut candidatura lui Andrei Nastase. Ca urmare, daca nici opozitia extra-parlamentara si nici socialistii nu controleaza Primaria Capitalei, atunci se mentine situatia anterioara, adica una in care au de castigat democratii. De aceasta parere este analistul politic Dionis Cenusa, citat de IPN.

Igor Dodon: Ion Ceban trebuia declarat castigator al alegerilor din Chisinau

Presedintele Igor Dodon considera ca decizia instantei de judecata privind nevalidarea mandatului de primar al lui Andrei Nastase pune multe semne de intrebare. in acest caz, candidatul PSRM, Ion Ceban, trebuia sa fie declarat castigator al alegerilor. Aceasta, in contextul in care nu exista nicio plangere sau contestatie in instanta impotriva lui Ion Ceban, mentioneaza seful statului, citat de IPN.

Alegerile din Chisinau nu au fost validate. Andrei Nastase: Sa ne pregatim de proteste de amploare

Dupa ce au trecut doua saptamani de la data alagerilor locale din Chisinau, Judecatoria Chisinau, sediul Centru, a decis in seara de marti, 19 iunie, sa nu valideze rezultatul alegerilor din Chisinau. Astfel, Andrei Nastase nu poate inca prelua atributiile de primar general al Capitalei, desi a castigat scrutinul din 3 iunie.

Cand instanta a decis sa nu valideze alegerile din Chisinau, Dodon felicita nationala Rusiei cu o noua victorie la Mondial

La scurt timp dupa anuntarea deciziei instantei de a nu valida rezultatul alegerilor din Chisinau, fapt ce a declansat o multime de comentarii in spatiul public pe acest subiect, Igor Dodon felicita in acel moment nationala de fotbal a Rusiei cu victoria contra Egiptului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )