Libnet.ro
UNICEF

10:31

Ce face Principesa Margareta cu Palatul Elisabeta. Legea actuala o da afara in 60 de zile. Salvarea vine de la Dragnea si Tariceanu

Adevărul Adevărul,
Ce face Principesa Margareta cu Palatul Elisabeta. Legea actuala o da afara in 60 de zile. Salvarea vine de la Dragnea si Tariceanu

Principesa Margareta, care in prezent poarta titlul de Custode al Casei Regale si e seful Casei Regale, ar putea sa fie data afara din Palatul Elisabeta la inceputul lunii februarie. Motivul: Regele Mihai primise Palatul Elisabeta de la Guvernul Nastase in calitate de fost sef de stat, asa ca, potrivit legii, dupa moartea sa, familia trebuie sa elibereze locuinta in decurs de doua luni. continuă pe Adevărul

Ce face Principesa Margareta cu Palatul Elisabeta

Principesa Margareta, care in prezent poarta titlul de Custode al Casei Regale si e seful Casei Regale, ar putea sa fie data afara din Palatul Elisabeta la inceputul lunii februarie. Motivul: Regele Mihai primise Palatul Elisabeta de la Guvernul Nastase in calitate de fost sef de stat, asa ca, potrivit legii, dupa moartea sa, familia trebuie sa elibereze locuinta in decurs de doua luni.

LOVITURA TERIBILA pentru Principesa Margareta! Este OBLIGATA SA PARASEASCA Palatul Elisabeta! Nu mai are voie sa locuiasca AICI! Detalii de ULTIMA ORA (VIDEO)

Lovitura pentru Casa Regala! Principesa Margareta are la dispozitie 60 de zile sa elibereze Palatul Elisabeta! in februarie expira calitatea de locuinta de protocol pentru fostul sef al statului.

Principesa Margareta, mesaj catre romani, dupa funeraliile Regelui Mihai

Principesa Margareta, Custodele Coroanei, transmite multumiri tuturor romanilor care au fost alaturi de familia regala in aceasta perioada. Principesa a dat asigurari ca aceleasi principii si sentimente vor calauzi, de acum inainte, Familia Regala a Romaniei.

Principesa Margareta, PRIMUL MESAJ pentru romani DUPA FUNERALIILE Regelui Mihai: Datorita voua, aceste zile vor ramane in istorie (FOTO)

Principesa Margareta, Custodele Coroanei, a transmis marti romanilor un mesaj de multumire pentru afectiunea pe care au aratat-o pentru Regele Mihai in ultimele sale zile pe.

Principesa Margareta:Aceleasi principii si sentimente ca ale tatalui meu vor calauzi, de acum inainte, Familia Regala a Romaniei.

Margareta, custodele Coroanei Romane, a transmis un mesaj prin care multumeste pentru compasiunea arata la moartea Regelui Mihai si spune ca, aceleasi principii si sentimente ca ale tatalui meu vor calauzi, de acum inainte, Familia Regala a Romaniei.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )