Libnet.ro
UNICEF

07:00

Liderul Grupului de la Cluj din PSD, Ioan Rus, atac violent la Liviu Dragnea: Ceea ce fac Liviu Dragnea si PSD este fara precedent in tara noastra!

Antena3 Antena3,
 Liderul Grupului de la Cluj din PSD, Ioan Rus, atac violent la Liviu Dragnea: Ceea ce fac Liviu Dragnea si PSD este fara precedent in tara noastra!

Fostul ministru de Interne din Guvernul Adrian Nastase si lider al asa-numitului Grup de la Cluj din PSD, Ioan Rus, lanseaza un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea si anunta noi plecari din PSD. Ceea ce. continuă pe Antena3

IONEL DANCA: Firea vrea sa fie exclusa din PSD ca sa dea vina pe Dragnea

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, este de parere ca primarul general Gabriela Firea vrea sa fie exclusa din PSD si sa dea vina pe Liviu Dragnea si partid pentru toate nerealizarile ei in Capitala.

Gabriela Firea: Sub nicio forma nu plec din PSD. La maniera la care am fost exclusa din conducere, se poate intampla orice

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, ca exclude ferm posibilitatea de a pleca din PSD insa ca exista posibilitatea sa fie exclusa din partid. intrebata daca ia in considerare sa.

Demisiile din PSD ar putea duce la pierderea majoritatii coalitiei la Camera Deputatilor

Demisiile in lant din PSD de saptamana trecuta ar putea avea ca efect pierderea majoritatii PSD-ALDE la Camera Deputatilor, in contextul in care cele doua grupuri au in prezent 161 de alesi, iar cvorumul tr.

Un eurodeputat PSD il acuza pe Guy Verhofstadt ca ia bani de la firme de lobby: Nu ar vrea sa fie cetatean roman pentru ca l-ar lua ANI instant!

Eurodeputatul PSD Emilian Pavel il acuza pe liderul grupului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, ca ia bani de la firmele de lobby, apoi vine si da lectii despre servirea interesului cetatenilor.

Gabriela Firea, atacata din PNL: Vrea sa fie exclusa din PSD

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, este de parere ca primarul general Gabriela Firea vrea sa fie exclusa din PSD si sa dea vina pe Liviu Dragnea si partid pentru toate nerealizarile ei in.

Cristoiu, varianta-bomba despre plecarile din PSD

Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat, luni, la 100 de minute, ca se anunta un an foarte greu pentru PSD in urma plecarilor si a scandalurilor in interior. Potrivit lui Cristoiu, la finalul sedintei Comitetului.

Un alt social-democrat a anuntat ca demisioneaza din PSD si se nscrie n Pro Romnia

Fostul purtator de cuvant al PSD Timis Lucian Ursuletu a anuntat, luni pe Facebook, ca demisioneaza din partid si se va inscrie in Pro Romania, dupa ce sambata si deputatul de Timis Adrian Pau a facut un anunt similar, relateaza Mediafax.

Marian Oprisana cerut excluderea lui Robert Negoita din PSD

Presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania, Robert Negoita, a anuntat ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, va veni marti sau miercuri la o intalnire cu membrii asociatiei pentru a discuta despre.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )