Libnet.ro
UNICEF

10:00

De ce a lipsit Adrian Nastase de la Congresul PSD. Raspunsul lui Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
De ce a lipsit Adrian Nastase de la Congresul PSD. Raspunsul lui Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat marti seara absenta fostilor lideri ai partidului Ion Iliescu si Adrian Nastase de la Congresul extraordinar al partidului care a avut loc la sfarsitul saptamanii. continuă pe Antena3

Ce ne asteapta dupa Congresul PSD. O analiza a discursului lui Liviu Dragnea

Mult interes in societate pentru Congresul PSD. Si e normal, fiind partidul de guvernamant, de care inca depinde soarta societatii romanesti. Promitea nu de mult Liviu Dragnea, ca la Congresul tocmai incheiat va elibera tara de grupurile nelegitime de putere si va repune institutiile de forta in matca lor constitutionala.

Dragnea a explicat motivul pentru care Ion Iliescu a lipsit de la Congresul extraordinar al PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat marti seara la Antena 3 absenta fostilor lideri ai partidului Ion Iliescu si Adrian Nastase de la Congresul extraordinar al partidului care a avut loc la sfarsitul.

Dragnea nu l-a invitat pe Adrian Nastase la Congres. Eram la Cornu si nu am urmarit cu mare atentie ce s-a intamplat la Sala Palatului

Fostul lider PSD Adrian Nastase spune ca nu a fost invitat, sambata, la Congresul partidului, asa ca, fiind la Cornu, nu a urmarit cu mare atentie ce s-a intamplat la Sala Palatului. Adrian Nastase si Liviu Dragnea sunt in relatii reci.

Adrian Nastase, anunt exploziv dupa congresul PSD

Fostul premier PSD Adrian Nastase spune ca nu a fost invitat la Congresul PSD de sambata, desi era in tara. Diversi prieteni m-au sunat sa ma intrebe ce parere am despre felul in care s-a desfasurat.

Adrian Nastase nu a fost invitat la Congresul PSD: Unde se afla fostul premier in timp ce social-democratii isi alegeau noii lideri

Adrian Nastase nu a fost invitat sambata la Congresul Extraordinar al PSD. De altfel niciunul dintre fostii lideri ai partidului nu a fost prezent la evenimentul de la Sala Palatului, unde PSD si-a ales noua.

Ce facea Adrian Nastase in timpul Congresului PSD

Adrian Nastase afirma ca nu a fost invitat, sambata, la Congresul partidului. Fostul lider PSD a urmarit, insa, cu mare atentie de la Cornu ce s-a intamplat la Sala Palatului. Diversi.

De ce nu a aplaudat Liviu Plesoianu la Congresul PSD

Deputatul PSD Liviu Plesoianu explica, intr-o postare pe contul sau de Facebook, de ce nu s-a ridicat in picioare sa aplaude la Congresul PSD de la finele saptamanii trecute. Ieri, la Parlament,.

Liviu Dragnea si-a adus iubita la Congresul PSD. Cum a fost primita Irina Tanase de social-democrati

Liviu Dragnea si-a adus iubita la Congresul PSD. Liderul PSD a pus-o pe Irina Tanase in primul rand, langa premierul Romaniei si primarul Capitalei, doua persoane extrem de importante in PSD. Iubita lui.

Pana la fericirea din 2040, ne sufocam in demagogia din 2018. Ce nu s-a spus la congresul PSD

Discursul presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la congresul partidului a zugravit o Romanie fabuloasa, viitor nod energetic si de transport, cu trenuri de mare viteza, autostrazi, educatie si sanatate. Dar totul in 2040, pentru cine va apuca mareata lume noua anuntata de Liviu Dragnea.

Ion Cristoiu, dupa Congresul PSD: Nici Nicolae Ceausescu nu si-ar fi permis asa ceva

Jurnalistul Ion Cristoiu reactioneaza dupa Congresul extraordinar al PSD de sambata, 10 martie. intr-un articol publicat pe blogul sau, el compara Congresul PSD cu Congresul al XI-lea al PCR din noiembr.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )